Een moment voor de man zelf

Een moment voor de man zelf

P-stomen voor de mannen: een moment voor de man zelf. Zittend en ontspannend genieten van de warme stoom met wilde kruiden en plantenextracten. Aandacht voor de prostaat, de schaamstreek en het anale gebied verzorgen.

Bij mannen zijn er nog veel taboes over prostaatkanker en -problemen, plas- en erectieproblemen, onvruchtbaarheid, penopauze, mannelijke overgang, aambeien, vervelede haren tussen de bilnaad, jeuk, pijn en ingegroeide haren op en rond de schaamstreek. Dit zijn niet de eerste gespreksonderwerpen die je met je vrienden bespreekt. ”Het gaat wel vanzelf over’’ is vaak de gedachte. Maar niet alles gaat het vanzelf over. Bij mij in de studio komen veel mannen voor verschillende behandelingen en praten over klachten is dan makkelijker omdat je al in de behandelstoel ligt. Omdat er weinig aandacht is voor problemen en klachten rond en op de schaamstreek van de man is er nu de behandeling P-stomen bij M-Tropical. Voor meer aandacht en verzorging op een natuurlijke manier. Een behandeling voor verlichting, verzachtend, reinigend en ontspanning. Ik heb voor verschillende klachten, verschillende kruiden samengesteld. De samengestelde kruiden doe ik in een emmer met warm water en laat dat een paar minuten intrekken. Daarna plaats ik het onder de stoel en kan de man gaan zitten met een kleed om zich heen om de stoom binnen te houden. Tijdens het stomen geef ik jou een kruidenthee die voor jou is samengesteld.

Heb je interesse of vragen? Stuur mij gerust een e-mail of WhatsApp-bericht.


M-Tropical | Mozartlaan 27 | 06-39033616 | Mail: info@m-tropical.nl | www.m-tropical.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »