Een gezonde, frisse & natuurlijke uitstraling

Bruist > News > Nederland Bruist > Amsterdam Bruist > Gezond & Welzijn > Een gezonde, frisse & natuurlijke uitstraling

Een gezonde, frisse & natuurlijke uitstraling

Ontdek de ultieme schoonheidservaring bij Oran Aesthetics, waar deskundigheid en innovatie samenkomen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw unieke schoonheidsdoelen. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar tijdloze schoonheid, met een focus op huidverjonging, lichaamscontouren en meer. Bij Oran Aesthetics is elk detail belangrijk en uw welzijn staat centraal. Ontdek de kracht van uw eigen schoonheid in onze verfijnde esthetische wereld. Met deze maand aandacht voor: Profhilo Skin Booster

Wilt u meer weten over de behandelingen bij Oran Aesthetics, scan dan de QR-code of kijk op: www.oranaesthetics.nlHerstel de stevigheid en elasticiteit van uw gezichtshuid met Profhilo. U vraagt zich vast wel eens af hoe het kan dat sommige bekende figuren zelfs zonder make-up een jaloersmakend stevige huid hebben, met een natuurlijke glans waardoor het lijkt of ze permanent jong zullen blijven. Grote kans dat u het effect van Profhilo ziet! Profhilo is de veelbesproken nieuwe generatie skinbooster gemaakt van honderd procent puur hyaluronzuur voor de voeding en verbetering van de huid van binnenuit. De werkzame stof is hetzelfde als bij filler behandelingen om rimpels mee op te vullen, alleen dan met een andere samenstelling en werking. Hierdoor zorgt Profhilo echter niet voor opvulling, maar puur voor huidversteviging. Van deze ‘award-winning’ skinbooster is het wetenschappelijk bewezen dat deze huid verbeterende eigenschappen heeft, zoals de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Daarnaast heeft profhilo ook een stimulerende werking op de vetcellen, waardoor uw huid net wat strakker en voller wordt. Dit noemen we ook wel bioremodeling. Zowel de diepere als de bovenste huidlaag worden langdurig gehydrateerd, wat resulteert in een stevige en gezonde huid met een natuurlijke glans.


Arent Janszoon Ernststraat 173, Amsterdam | 020 – 215 73 38 | info@oranaesthetics.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »