Een gedeelde passie voor beauty

Bruist > News > Nederland Bruist > De Brabantse Wal BRUIST > Mode & Beauty > Een gedeelde passie voor beauty

Een gedeelde passie voor beauty

Yvonne van Rosendaal vond het altijd al leuk om de nagels te verzorgen van familie en vrienden. In de loop der tijd groeide de hobby uit tot een professionele nagelsalon: Lebros Beauty. Sinds vier jaar is deze gevestigd in een prachtige, grote ruimte op Ruiterstallen 22 te Steenbergen. Haar dochter Patty Lebeau voegde zich met haar schoonheidssalon Beauté Lebeau al snel bij haar.

“We hebben ieder ons eigen gedeelte”, vertellen beide dames enthousiast. De inrichting is fris en eigentijds, met sinds kort een nieuwe balie en een nieuwe nageltafel. “Een combinatie van staal en hout, voor een warme uitstraling.” Moeder en dochter hebben hun eigen specialisme, maar één behandeling voeren ze allebei uit, namelijk suikerontharing. “Een 100% natuurlijke (vegan) manier om je gezicht en je lichaam te ontdoen van haartjes.”

Mooie, natuurlijke nagels

Yvonne kan uiteraard acrylgel, gel, acryl en gellak nagels verzorgen maar ze benadrukt dat er tegenwoordig ook andere mogelijkheden zijn. “Denk aan rubber base, een flexibele gel die je kunt gebruiken om je natuurlijke nagel te verstevigen en gewoon meebuigt met de bewegingen van je eigen nagel. En BIAB, oftewel Builder In A Bottle, een verstevigende gel waar je heel goed mee kunt bouwen. Alles voor mooie, natuurlijke nagels. Samen kijken we wat het beste is voor jouw nagels.”

Huidverbetering én ontspanning

Bij Beauté Lebeau kun je terecht voor diverse behandelingen, waaronder verschillende massages, o.a. rug-nek-schouder massage, cupping en bindweefselmassage. “Het laatste werkt bijvoorbeeld goed bij striae en cellulite.” Daarnaast zijn gezichtsbehandelingen mogelijk, Patty gebruikt daarbij hoofdzakelijk producten van Dermalogica. “We kunnen gericht werken aan huidverbetering bij klachten als hyperpigmentatie en acne maar sommige mensen komen puur voor de aanraking en het gezellige praatje. Beiden geven mij als schoonheidsspecialiste evenveel voldoening. Sowieso wordt iedere behandeling steeds afgestemd op je huid en je wensen. En ik geef graag advies hoe je thuis je huid het beste kunt verzorgen, voor een optimaal resultaat.”


Address: Lebros Beauty Ruiterstallen 22, Steenbergen 06-11917785

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »