Een echte eyecatcher in je slaapkamer

Bruist > News > Nederland Bruist > De Langstraat Bruist > Wonen & klussen > Een echte eyecatcher in je slaapkamer

Een echte eyecatcher in je slaapkamer

‘’s Nachts heb ik toch mijn ogen dicht.’ Dat horen we bij Magneet Interieurs vaak als we met onze klanten praten over bedden. Maar ieder mens is anders. Waarop je ’s nachts slaapt - en ook waaronder je slaapt - bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je nachtrust.

Want linnen maken het bed compleet!


Sinds de familie van Dijk in 1923 vanuit Hilversum een firma in huishoudtextiel startte, geniet het merk Vandyck internationale populariteit met onder andere een uitgebreide collectie bedmode. Het oogstrelende assortiment bedtextiel bevat aantrekkelijke high fashion designs, maar biedt ook tijdloze en pure producten. Alle overtreksets worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen en dat voel je.

Magneet Interieurs neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur!

Ben je toe aan een ander interieur? Magneet Interieurs is jouw specialist op het gebied van wonen, slapen, vloeren en raamdecoratie.


Maak nu een afspraak en ervaar het comfort en de kwaliteit zelf


Grotestraat 331 Waalwijk | 0416 – 33 30 17 | Jouw specialist op het gebied van wonen, slapen, raamdecoratie en vloeren | www.magneetinterieurs.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »