Droom jij er van professioneel nagelstyliste te worden?

Bruist > News > Nederland Bruist > NIJMEGEN BRUIST > Mode & Beauty > Droom jij er van professioneel nagelstyliste te worden?

Droom jij er van professioneel nagelstyliste te worden?

Ben jij op zoek naar een uitgebreide, praktijkgerichte (allround) nagelstyliste opleiding waarbij je goed begeleid wordt? Of ben jij al een ervaren nagelstyliste maar wil je je kennis uitbreiden? Dan ben je bij Sher Nailproducts in Boxmeer aan het juiste adres!

Heb je interesse in een van onze opleidingen of cursussen? Bel vrijblijvend naar 06-51 600 217!


De opleidingen worden gegeven door Sher, een zeer ervaren opleider en nagelstyliste.

Sher is de eigenaresse van zowel Sher Nailproducts (groothandel + opleidingen) als Sher Nailproducts Salon (nagelsalon). Sher heeft jarenlange ervaring als professioneel nagelstyliste, opleider en in het advies geven over de juiste producten voor jouw nagelsalon en klanten.

Opleidingsmogelijkheden

Bij Sher Nailproducts adviseren we je graag over de mogelijkheden van al onze nagelstyliste opleidingen. Wij bieden onder andere de Allround Nagelstyliste opleiding aan waarbij er keuzes zijn in de modules die aan, bod komen. Als nagelstyliste kun je zelf je eigen werktijden indelen. Het is daarmee het ideale beroep om te combineren met kinderen en/of het huishouden. Ga je werken vanuit huis en daar je klanten ontvangen? Of wil je graag je eigen salon starten op een locatie of een tafel huren in een beautysalon? Het kan allemaal!

Onze opleidingen zijn praktijkgericht, dit betekent dat het geen thuisstudie is waarbij je alleen oefent op een oefenhand en daarna een diploma in ontvangst kan nemen. Een praktijkgerichte opleiding betekent begeleiding, veel oefenen in de praktijk op zowel een oefenhand als op modellen en veel opleidingsdagen. De opleiding wordt afgerond met een officieel examen. Wil jij je klanten professioneel behandelen en ze voorzien van prachtige kunstnagels of hun natuurlijke nagels behandelen met gellak of een gelpolish? Kies dan voor één van onze professionele opleidingen of cursussen zodat jij goed voorbereid en met ervaring van start kunt met je eigen salon!

Locatie

Deze Allround Nagelstyliste opleiding vindt plaats bij Sher Nailproducts in Boxmeer. Boxmeer ligt gelegen in de regio Cuijk – Nijmegen – Venray – Venlo – Uden. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in Boxmeer.


Goed voorbereid en met ervaring van start met je eigen salon!


Steenstraat 106-N, Boxmeer | info@shernailproducts.nl | 06-51600217 | www.shernailproducts.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »