donderdag 30 mei om 20.00 uur JIM BAKKUM – Oud Geleerd, Jong Gedaan

Bruist > News > Nederland Bruist > Roosendaal BRUIST > Vrije tijd, vervoer & vakantie > donderdag 30 mei om 20.00 uur JIM BAKKUM – Oud Geleerd, Jong Gedaan

donderdag 30 mei om 20.00 uur JIM BAKKUM – Oud Geleerd, Jong Gedaan

Het is alweer twintig jaar geleden dat Jim Bakkum doorbrak in de talentenjacht Idols.


Hoe onderging hij op zo’n jonge leeftijd de gekte en hoe is het om volwassen te worden in de spotlights? In Oud Geleerd, Jong Gedaan wordt stil gestaan bij alle spraakmakende gebeurtenissen die de afgelopen jaren hebben gebracht. Met zijn persoonlijke verhalen zal Jim zijn publiek – met een flinke dosis zelfspot – meenemen in een avond vol muziek onder begeleiding van zijn fantastische band


Theater De Maagd | Grote Markt 32, Bergen op Zoom ww.demaagd.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »