D’n Dijk Cafetaria plus!

Bruist > News > Nederland Bruist > Breda Bruist > Geniet > D’n Dijk Cafetaria plus!

D’n Dijk Cafetaria plus!

Dat hij ooit een eigen zaak wilde runnen, wist Arjan Buis al langere tijd. Dat dit een cafetaria zou worden, kwam echter als een grote verrassing. “Maar de kans kwam op mijn pad en die heb ik met beide handen aangegrepen”, vertelt hij enthousiast. “Ik heb de oude zaak een flinke upgrade gegeven, waardoor D’n Dijk nu veel meer is dan zomaar een cafetaria. Ik zou het eerder een soort cafetaria plus noemen.”

FOCUSSEN OP KWALITEIT EN KIEZEN VOOR GOEDE PRODUCTENEn die plus zit ‘m dan vooral in de extra diensten die Arjan biedt, naast uiteraard het bakken van friet en de lekkerste snacks. “Toen ik vorig jaar de sleutels kreeg van mijn nieuwe zaak, hebben we de boel eerst compleet verbouwd.” Zo onderging het zitgedeelte een complete restyling, waardoor mensen hier voortaan ook gezellig uit eten kunnen gaan in een wat luxere setting dan voorheen, maar dan tegen een hele scherpe prijs. Bovendien kreeg ook de keuken een flinke upgrade. “Voorheen werd die namelijk alleen gebruikt om de satésaus op te warmen, maar ik vond het zonde van de ruimte en van al mijn koksdiploma’s om hier niet meer mee te gaan doen. Vandaar dat ik hier tegenwoordig ook echt sta te koken; niet alleen voor de gasten die hier komen eten, maar ook voor de cateringservice waar ik mee ben gestart.” Alles bij elkaar is het hard werken, maar Arjan doet het graag en krijgt bovendien heel veel hulp van zijn ouders, zijn tante en een aantal vrienden. “Op dit adres zit al 56 jaar een cafetaria gevestigd en wij doen er alles aan om dat ook zo te houden. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk om ons te blijven onderscheiden van de andere cafetaria’s hier in de omgeving. Hoe we dat doen? Natuurlijk door het bieden van de eerdergenoemde extraatjes, maar ook door te focussen op kwaliteit, zoveel mogelijk zelf te maken en bewust te kiezen voor goede producten. Want dat verschil… dat proef je!”


Cafetaria & Catering D’n Dijk Breda • Dijklaan 117, Breda Eigenaar: Arjan Buis • www.cafetaria-dn-dijk-breda.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »