Denk jij wel eens na over afscheid?

Bruist > News > Nederland Bruist > Haarlem BRUIST > Werk & Dienstverlening > Denk jij wel eens na over afscheid?

Denk jij wel eens na over afscheid?

Helaas ben ik naast ervaren deskundige nu ook ervaringsdeskundige. In januari jl. verloor ik mijn vader op 82-jarige leeftijd. Je denkt alles te weten, men verwacht ook van je dat je alles weet en vraagt ook alles aan je, want je zit immers ‘in het vak’.


Waar je dan niet helemaal rekening mee houdt, is dat je te maken hebt met de mensen om je heen. Waar je dat in je werk heel goed ziet en kan bespreken bij families, was het nu even anders. Tuurlijk had mijn moeder inspraak en mijn broer en zusje, maar wat denk je van ‘schoonfamilie’? Zij zijn al zo lang in de familie, zij hielden ook van mijn vader en willen graag hun inbreng. Wat denk je van kleinkinderen… Die zijn inmiddels op een leeftijd dat ze het: 1. Heel goed beseffen dat opa is overleden en 2. Ook hun inbreng willen geven. Met zo veel inbreng, meningen en wensen waren ik en mijn familie erg blij dat paps ook dingen had beschreven. Welke locatie, welke kist, welke muziekstukken etc. Daarnaast was er ruimte voor onze eigen inbreng en konden wij hem het ‘mooiste’ afscheid geven. Opschrijven wat je wensen zijn geeft rust. Niet alleen nu voor jou, maar ook voor nabestaanden! Schrijf het op, leg het weg, vertel aan je nabestaanden waar het ligt en geniet verder van het leven! Vraag gratis het “mijn wensenboekje” aan via Info@ankhuitvaartzorg.nl Je kunt het maar beter geregeld hebben! Hartelijke groet, Brigitte


Ankh Uitvaartzorg… omdat ieder mens anders is


Ankh Uitvaartzorg | Brigitte Otte | 06-22893080 | Mirjam Lucas | 06-22426018 | www.ankhuitvaartzorg.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »