bruisende zaken column

Maak kennis met Frank en werk  samen aan jouw Well-Zijn

Maak kennis met Frank en werk samen aan jouw Well-Zijn

01-09-2024

Lichamelijke en geestelijke klachten, volgens Frank van Run, eigenaar van Praktijk Well-Zijn, is de oplossing daarvoor vaak vrij eenvoudig. “Je moet terugkeren naar de well, oftewel de bron. Vanuit een ander perspectief kijken naar wat je zoal tegenkomt in je leven en ervaren en voelen wat de diepere betekenis daarvan is. En daar kan ik je bij helpen!”

Iets wat hij in eerste instantie hoofdzakelijk deed aan de hand van voetreflexzonetherapie. “Een heel laagdrempelige therapie, want het enige wat je ervoor hoeft te doen, is je schoenen en sokken uitdoen. Op die manier zet je een mooie stap richting bewustwording met je eigen voeten.” En dat is volgens Frank ook precies waar het om gaat, bewustwording en inzicht krijgen. “Met voetreflexzonetherapie kom je al heel ver, maar ik wilde er graag nog meer naast kunnen bieden om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Ook omdat meer en meer mannen de weg naar mijn praktijk weten te vinden.” Inmiddels heeft Frank zijn praktijk dan ook uitgebreid met andere vormen van therapie zoals cranio sacraal reflexologie, gezonde voeten consulten en voeten lezen, cranio sacraal therapie, systemisch werk (via het lichaam), familie opstellingen, intuïtief systemisch coachen en begeleide sjamanistische meditaties met volle maan. “Vaak combineer ik verschillende vormen, volledig afgestemd op de klachten van diegene die ik op dat moment voor mij heb zitten. Alles om zo effectief en efficiënt naar het gewenste doel toe te werken.” Wie nu denkt ‘dit klinkt me allemaal wat te zweverig voor mij’, kan Frank geruststellen: “Ik houd niet van dat zweverige gedoe en ben juist nuchter en recht door zee. Ik weet op een luchtige en humorvolle manier bij heel veel mensen de ogen te openen, waarna ze nagenoeg klachtenvrij en met een glimlach weer naar huis gaan. Ben je benieuwd of ik ook jou kan helpen? Neem dan gewoon contact met mij op zodat we samen terug kunnen keren naar de bron.”

KLACHTENVRIJ EN MET EEN GLIMLACH WEER NAAR HUIS GAANDe voetreflex behandelingen van Praktijk Well-Zijn worden door de meeste ziektekos-tenverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed.

Praktijk Well-Zijn • Biezenwei 29, Vught • 06-50605563 Eigenaar: Frank van Run • www.well-zijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker