Column

Detoxen is gevaarlijk?

Detoxen is gevaarlijk?

01-06-2024

Toen ik dit las in een krant schrok ik. Sinds 1500 voor chr. spoelden de Egyptenaren hun dikke darm al schoon met holle rietstengels om ziektes te voorkomen, zo meldt de geschiedenis.

Als ik zie hoeveel mensen zienderogen opknappen na een eerste kuur van drie spoelingen, dan kan ik er niet bij dat zoiets wordt geschreven en geloofd. Detoxen staat voor het ontdoen van de toxines die we dagelijks binnenkrijgen. Van zowel bespoten voedsel, water en de lucht als van onze emoties die we opslaan in onze darmen.

Inmiddels spoel ik al bijna twintig jaar, meer dan 10.000 behandelingen, heb heel veel evaluaties geschreven en onderzoek gedaan naar de effecten van detoxen.

Wat gebeurt er in het lichaam als je gaat detoxen? Er zijn legio manieren om te detoxen. Welke weg je ook kiest, sapvasten, citroensapvasten, Buchingen heilfasten, watervasten, licht verteerbaar voedsel eten, elke vorm helpt. Je zet als het ware je spijsvertering even op een lager pitje en helpt je detoxsysteem om het afval af te voeren. De in vetoplosbare toxines gaan via de lever, galblaas, darmen en uiteindelijk via je ontlasting naar buiten, de in water oplosbare toxines gaan via de nieren naar de blaas en plas je uit.

De darmspoelingen helpen om de darmen schoon te maken en je bloedcirculatie te verbeteren, met als gevolg dat zowel je spijsvertering weer beter werkt, je huid verbetert, je helderder van geest wordt en je je fitter en energieker voelt.

Hier is niks gevaarlijks aan. Als je het maar onder begeleiding doet van een professional.

Het voorjaar is een ideale periode om je lichaam te detoxen. Bel, app of mail me voor meer informatie en of het voor jou een oplossing is voor jouw lichamelijke en/of emotionele welzijn.

Ik kom graag vrijblijvend met je in contact om te bespreken hoe ik ook jou mag helpen.Plan een afspraak in via de website! Je kunt me ook bellen.

Zandstraat 13, Nuland - 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS







Terra Mítica
Terra Mítica
Den Bosch Bruist

Bobbejaanlaand
Bobbejaanlaand
Den Bosch Bruist

Duinrell
Duinrell
Den Bosch Bruist

Bellewaerde PARK
Bellewaerde PARK
Den Bosch Bruist

De lindehof
De lindehof
Den Bosch Bruist

the i-brow factory
the i-brow factory
Den Bosch Bruist

vista
vista
Den Bosch Bruist

Monarh
Monarh
Den Bosch Bruist

SENSE
SENSE
Den Bosch Bruist

Winter- wonderland
Winter- wonderland
Den Bosch Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere