Bruisende zaken

Bloed, zweet en examen

Bloed, zweet en examen

01-05-2024

De examenstress is begonnen voor zowel de scholieren die de examens doen als voor de ouders. De zenuwen zijn bijna niet te doen, maar wees gerust, hierbij geef ik je vijf handige tips om je huid en lichaam goed door de examens heen te helpen:

1. Sleep

Voldoende slapen is altijd al belangrijk, maar in deze periode helemaal. Vergeet door alle stress niet je huid goed te reinigen. Door je huid tweemaal per dag te reinigen, verwijder je niet alleen het vuil van je huid, het kalmeert je huid direct. Iets wat in deze periode wel zo prettig is.

2. Timemanagement

Plan je tijd goed in. Leren is belangrijk, maar geef jezelf af en toe ook even de tijd om op adem te komen. Door de stress kan je huid wat onrustig worden. Om twee vliegen in één klap te slaan, kun je jezelf en je huid even tot rust laten komen met de Cleansing Clay. Dit masker kalmeert je huid, pakt onzuiver- heden aan en geeft je huid een zuurstofboost. Breng het masker aan, neem onder-tussen een lekkere kop kamille- thee en chill.

3. Water, please!

Je hersenen hebben water nodig om goed te functioneren, je concentratie optimaal te houden en je geheugen te verbeteren. Je huid heeft baat bij water drinken en het is ook belangrijk om je huid van buitenaf te hydrateren. Dit kun je doen met de Vitamine Spray. Deze spray zorgt ervoor dat je vochtgehalte een krachtige impuls krijgt. Daarnaast wordt je serum en/of crème beter opgenomen en heb je minder product nodig hebt.

4. Food

Zorg goed voor je inwendige ik en probeer niet te veel te snaaien, al is dat moeilijk in deze periode. Je huid kan er onzuiver van worden en door alle suikers kun je vaak slechter slapen, terwijl je die slaap juist zo hard nodig hebt. Vergeet niet je huid te voeden. Met de juiste crème kalmeer je je huid, pak je onzuiverheden aan en het werkt ook nog eens hydraterend.

5. Relax

Maak je niet al te druk en blijf ademen. Met een gezichtsbehandeling bij Mooi ZoLon zorg je in ieder geval voor een ontspannen huid. Na het examen hoef je er namelijk niet tien jaar ouder uit te zien, toch?

Voor iedereen die examen doet:

Zet ‘m op, you can do this!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS







Terra Mítica
Terra Mítica
Den Bosch Bruist

Bobbejaanlaand
Bobbejaanlaand
Den Bosch Bruist

Duinrell
Duinrell
Den Bosch Bruist

Bellewaerde PARK
Bellewaerde PARK
Den Bosch Bruist

De lindehof
De lindehof
Den Bosch Bruist

the i-brow factory
the i-brow factory
Den Bosch Bruist

vista
vista
Den Bosch Bruist

Monarh
Monarh
Den Bosch Bruist

SENSE
SENSE
Den Bosch Bruist

Winter- wonderland
Winter- wonderland
Den Bosch Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere