bruisende zaken

Passie voor haar

Passie voor haar

01-10-2022

Sinds april is het centrum van ’s-Hertogenbosch een nieuwe kapsalon rijker: Glow Hair Studio. Een frisse, jonge salon waar eigenaressen Lisa de Groot en Welmoed Ponten vol passie en enthousiasme hun vaardigheden tonen bij iedereen die maar plaatsneemt in hun kappersstoel.

EE en salon waar de klant voorop staat en waar voor iedereen de tijd wordt genomen. “Een bezoek aan onze salon moet voelen als een heerlijk moment voor jezelf, waarbij je kunt ontspannen terwijl wij je haar mooier maken.” De dames luisteren goed naar je persoonlijke wensen maar geven ook graag advies. “Een persoonlijk adviesgesprek is voor ons de basis, zo kunnen wij de look creëren die het beste bij jou past.” En of het nu gaat om een trendy coupe of een wat traditioneler kapsel maakt niet uit. “Wij beheersen alle technieken en zorgen dat we altijd bijblijven wat de nieuwste ontwikkelingen en trends betreft.”

Vughterstraat 72, ’s-Hertogenbosch | 06 83607768 | Eigenaren: Lisa de Groot en Welmoed Ponten | www.glowhairstudio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere