bruisende zaken

De zes krachtgidsen voor innerlijke rust en vrijheid

De zes krachtgidsen voor innerlijke rust en vrijheid

01-10-2022

Ontvang het geheim om stressbestendig in je kracht te staan, zodat jij een succesvol en lichter leven leeft! Krijg direct toegang tot het geheim naar innerlijke rust en vrijheid. De krachtgidsen zijn een eerste stap om op eenvoudige spirituele wijze lekker in je vel te komen!

Wat andere zeggen... “Ik zat zo vast in mijn hoofd en hart. Nu durf ik weer met behulp van het stappenplan mezelf op nr. 1 te zetten. En dat geeft zoveel rust! Dank je wel Jacqueline.” “Deze bundel van Geluk heeft mij meer helderheid gegeven in hoe ik mag loslaten wat mij niet meer dient.”

Je ontvangt digitaal:

Krachtgids 1: Open de kooi naar vrijheid!

In dit boek maak je kennis met innerlijke kracht strategie 1, zodat je openstaat voor de ‘alles is mogelijk’ vibe. Je ontvangt inzicht in hoe je jouw innerlijke criticus kunt accepteren en helderheid op zielsniveau, zodat je weet hoe je snel chaos naar rust om kunt buigen. Onder andere met hartcoherentie technieken.

Krachtgids 2: Van stress naar energie

In deze gids geef ik je vijf eenvoudige stappen, zodat jij meer vrijheid in mind en soul aantrekt. Je leert weerstand (h)erkennen en controle los te laten. Herschrijf oude programma’s en volg je hart, zodat jij vanaf nu de hoofdrol speelt in je eigen film.

Krachtgids 3: Focus en rituelen

Je krijgt zaadjes voor het bereiken van je droom-doelen, waardoor jij positieve en stimulerende energie voelt door heel je lichaam om enthousiast te blijven.

Krachtgids 4: In actie ondanks angst

Met deze krachtgids blijf jij gemotiveerd, je krijgt een extra stok achter de deur waardoor jij iedere dag met meer energie en meer zelfvertrouwen door het leven gaat.

Krachtgids 5: Dankbaar en succesvol

Lichter leven tips, zodat jij moeiteloos gaat manifesteren vanuit je ziel. Je bouwt aan je imperium vanuit vertrouwen, dankbaarheid en verlangen.

Krachtgids 6: In kracht en verbinding

Je blijft moeiteloos gemotiveerd en behaalt doelen, doordat je ruimte geeft aan wat is. Let’s create your happy future.

Nu met BONUS: een Groei Gesprek Cadeau t.w.v. € 99,00

In dit gesprek bespreken we samen hoe je de regie kunt (her)pakken naar innerlijke rust. Samen tackelen we het onderliggende probleem van vastzitten en somberheid, zodat jij een burn-out voorkomt of het wederom aantrekken van foute relaties en een ongelukkig gevoel transformeert.

Leef volgens je mooiste potentieel!

Amstellaan 2, Purmerend | 06-50869750 | info@munayqi.nl | www.munayqi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding