bruisende zaken

Blijvend afvallen zonder dieet

Blijvend afvallen zonder dieet

01-12-2021

Wie de kop van dit artikel leest, denkt wellicht: ‘dat kan toch helemaal niet?’ Nathalie Brendel, eigenaresse van NU LUKT HET WEL, bewijst echter dat dit wel degelijk kan. Hoe? Dankzij hypnotherapie. “Ik heb dit ooit zelf mogen ervaren en help nu anderen om ook blijvend af te vallen zonder te diëten.”

MEER WETEN? HET INTAKEGESPREK IS ALTIJD GRATIS EN VERPLICHT JE TOT NIETS!

Als ervaringsdeskundige weet Nathalie maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om blijvend af te vallen. “Jarenlang kampte ik met overgewicht en net als de meeste mensen die af willen vallen heb ik tal van diëten geprobeerd. Afvallen lukte wel, maar dat resultaat was telkens slechts tijdelijk en na een tijdje zaten de kilo’s er gewoon weer aan.

Heel frustrerend, vooral omdat ik in mijn leven verder alles goed voor elkaar had, alleen die strijd tegen de kilo’s bleef ik maar verliezen.” Tot ze er op haar 51e helemaal klaar mee was. “Ik woog 95 kilo en vond het tijd voor drastische maatregelen. Ik maakte dus een afspraak om een maagballon te laten plaatsen. Toen een vriendin dat hoorde, adviseerde ze mij echter om het toch eerst nog eens met hypnose te proberen. Na die sessies voelde ik meteen dat het mij die keer wel zou gaan lukken om blijvend af te vallen. En inderdaad: ik raakte mijn overtollige kilo’s kwijt en die zijn ook niet meer aangekomen.”

Carrièreswitch

Een fantastisch resultaat dat Nathalie aan het denken zette. “Ik wilde graag snappen waarom die ‘hypnotische maagverkleining’ wel werkte, terwijl alles wat ik daarvoor had gedaan geen blijvend effect had. Ik besloot mij daarom om te gaan scholen tot hypnotherapeut. Ik wilde ook anderen dezelfde fantastische ervaring kunnen bieden.” Het roer ging dus om, Nathalie rondde de opleiding af en opende afgelopen zomer haar eigen praktijk in Zaandam. “Iedereen die nu eindelijk echt blijvend af wil van die overtollige kilo’s, is meer dan welkom bij mij in de praktijk. In vier maanden leer je dankzij hypnose hoe het onbewuste werkt, je verandert negatieve overtuigingen over jezelf en je leert om naar je lichaam te luisteren om het welbekende jojo-effect tegen te gaan. Tijdens dit traject kom je vier keer bij mij in de praktijk voor een face to face hypnosessie en daarnaast houden we onder andere contact via video-calls en e-mails.”

Nu lukt het wel!

Nathalie benadrukt dat er nog wel wat meer bij komt kijken en dat je in de tussentijd ook zelf het nodige moet doen om echt blijvend resultaat te boeken. “Het is een intensief programma waarin je ook zelf aan de bak moet. Ik zeg altijd: het is als rijden op een e-bike. Je moet nog steeds zelf trappen, maar de weerstand valt weg. Maar… je moet wel eerst gaan fietsen. Want als je de fiets in de schuur laat staan, gebeurt er niets. Ook niet met een e-bike. Maar als je er écht voor wilt gaan en tussentijds ook thuis alle opdrachten uitvoert, dan kun je net als ik echt blijvend afvallen. Puur doordat je leert te luisteren naar je lichaam en niet meer eet om je lichaam te vullen, maar om het te voeden op basis van drie maaltijden per dag. Je leert een compleet nieuwe, veel bewustere leefstijl doordat we onderliggende patronen herprogrammeren zodat je zelf daadwerkelijk ervaart ‘nu lukt het wel’! Stel jezelf er dus voor open en laat je verrassen. Uiteindelijk doe je het allemaal zelf. Alles wat je nodig hebt om te veranderen, zit namelijk al in jou. En daar gaan we naar op zoek. Want onder te veel eten zit vaak een diepere lading, zoals emotie of gewoontes. Ik help je op weg in die zoektocht om uiteindelijk te komen tot een nieuwe leefstijl en een blijvend resultaat.”

Goede voornemens In de 1e maanden van het jaar wordt online standaard 82% meer gezocht op het woord ‘dieet’ dan later in het jaar. Niet zo gek natuurlijk, want afvallen staat al jaren op nummer 1. van ‘goede voornemens’.

Laat dit jouw jaar worden! Waarin je goede voornemen om af te vallen gaat lukken met een virtuele maagverkleining. Maar ook met begrip en inzicht in je eetgedrag, waardoor je eindelijk eetRUST zult ervaren. En de kilo’s blijvend verdwijnen, helemaal tot aan jouw natuurlijke gewicht.

Hypnose is de beste manier om die kilo’s voorgoed kwijt te raken… Beloofd!

De Groene Bark, unit 123 | Vlielandstraat 2, Zaandam | Eigenaar: Nathalie Brendel | www.nulukthetwel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding