DE VOGELTJESMARKT

DE VOGELTJESMARKT

Op de beroemde Vogeltjesmarkt in Antwerpen vind je twee culinaire hotspots: de oesterbar en de kaasbar.


De oesterbar biedt een uitgebreide selectie verse oesters, rechtstreeks uit de zee, geserveerd met een vleugje citroen of een pittige vinaigrette. De kaasbar is een paradijs voor kaasliefhebbers, met een breed scala aan lokale en internationale kazen. Een absolute aanrader zijn de truffelkroketjes: knapperig van buiten, romig van binnen en met een subtiele, aardse smaak van truffel. Om het feest compleet te maken, kun je genieten van een glaasje champagne of cava. Deze delicatessen maken je bezoek aan de Vogeltjesmarkt onvergetelijk.


Nieuwstad, 2000 Antwerpen

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »