column

Waar elke toets telt!

Waar elke toets telt!

01-07-2024

Bij Simons Piano begrijpen we dat een piano meer is dan slechts een instrument; het is jouw toegang tot een rijke wereld van emotie en melodie.

Kwaliteit en vakmanschap

Ons assortiment omvat zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige piano’s voor elke muziekliefhebber, van beginners tot ervaren artiesten. Elke piano wordt met de grootste zorg onderhouden, waarbij we aandacht besteden aan elk detail: van de gesatineerde afwerking die elegantie uitstraalt tot de glanzende polyester afwerking die iedere ruimte oplicht, en de rijke gepolitoerde afwerking die de diepte van de muziek weerspiegelt.

Wij begrijpen dat onderhoud essentieel is voor het behoud van jouw piano in optimale staat. Daarom bieden we deskundig advies over de juiste verzorging, inclusief het gebruik van een lichtvochtige zeem voor de toetsen. Bij Simons Piano zijn we toegewijd aan het verrijken van jouw muziekervaring.

Kraaivenstraat 25-11 Tilburg | info@simonspiano.nl | 013-5425374 Volg ons op SimonsPianohandel en simonspiano1917 | www.simonspiano.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).