bruisende zaken

Tinten van de lente

Tinten van de lente

01-05-2024

Wil jij prachtige nagels die langdurig mooi blijven? Ontdek dan de magie van gellak bij Artinails & Beauty!

Introducing the “Lace Is More” collectie voor de lente van 2024. Dit seizoen viert onze collectie de perfecte harmonie tussen alles wat zoet en opvallend is, met een kleurenpalet dat belooft je lentedagen op te fleuren gedurende het hele seizoen.

Geïnspireerd door de delicate elegantie en vrouwelijkheid van kant, vangen deze tinten prachtig het samenspel tussen de zachte, luchtige essentie van de lente en de levendige, verzadigde pastelkleuren die deze collectie definiëren. Voeg een vleugje glamour toe aan je nagels met onze Gelish manicure bij ArtiNails & Beauty.

Laat onze deskundige nagel-specialisten je verwennen met de zachtste tinten voor een perfecte lente-look. Maak nu een afspraak!

Wendy van Strien en haar team van schoon-heidsspecialistes zijn steeds bezig om meer kennis op te doen en om de behandelingen nog succesvoller te maken. Het totale beauty-concept biedt dan ook resultaatgerichte behandelingen in een ontspannen sfeer, waarbij je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies.

NAGELSALON & SCHOONHEIDSSALON & PEDICURESALON

Kom nu langs voor de zomercollectie

Bredaseweg 94A, Tilburg | 013-5439028 info@artinails-beauty.nl | FB: Artinails-Beauty www.artinails-beauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).