bruisende zaken

De beste saté van Brabant

De beste saté van Brabant

01-05-2024

Verschillende bekende Nederlanders kwamen er eten en vele Tilburgers wisten de weg naar de Oude Markt te vinden… Tot dat de zaak van de gebroeders Fens in 2004 sloot. Nu, vijftien jaar na dato, is de Saté Kid officieel open. Op een nieuwe locatie, met een nieuwe formule, maar met een hoop familierecepten en gerechten die destijds ook op de kaart stonden. Je vindt de Saté Kid op het Lieve Vrouweplein.

Aan het roer van de zaak staat Samuel, zoon van de gebroeders Fens. Het grootste verschil met de Saté Kid van ‘vroeger’: de nieuwe formule richt zich vooral op afhalen en bezorgen. Uiteraard verwelkomen ze je met open armen om een maaltijd af te halen en is er de mogelijkheid om de gerechten te proeven en te beleven in de zaak.

Lieve-Vrouweplein 10, Tilburg | 013 2111506 Aresstraat 13 - 05, Tilburg | 0137856151 /SateKid | /satekidtilburg www.sate-kid.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).