bruisende zaken

Alles onder één dak

Alles onder één dak

01-06-2022

De hoge kwaliteit van een dealer, maar dan gecombineerd met het gemoedelijke en persoonlijke van een ouderwetse dorpsgarage. Als je daarnaar op zoek bent, moet je bij Bosch Car Service Autohuis Rijen zijn. “Wij staan altijd voor onze klanten klaar”, aldus eigenaar Rob Kuijten. “En we zetten graag dat extra stapje om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen.”

Inmiddels doen ze dat bij Autohuis Rijen alweer zo’n 37 jaar, een periode waarin het bedrijf is uitgegroeid tot dé autospecialist van de wijde omgeving. “Wat er ook met je auto is, bij ons vind je alles onder één dak voor jouw gemak. Wij doen alles behalve schade, maar voor de rest is iedereen bij ons meer dan welkom. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of (jong) gebruikte auto of komt voor onderhoud, een APK-keuring of bijvoorbeeld een bandenwissel inclusief uitlijnen, maakt wat dat betreft niet uit. We nemen voor iedereen uitgebreid de tijd om te zorgen dat al onze klanten naar huis gaan als tevreden klanten.” Kwaliteit & topservice Overigens kunnen ze je bij Autohuis Rijen ook helpen met zaken als het afsluiten van een autoverzekering, pechhulp en private lease. “En doordat wij in onze werkplaats een speciale brug én de benodigde ruimte hebben, kun je bij ons ook terecht met je caravan of camper. Doordat we continu op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, weet je bij ons zeker dat je auto, camper of caravan in deskundige en vertrouwde handen is.” En in eerlijke handen, benadrukt Rob. “Bij ons geen verrassingen achteraf! We zeggen altijd eerlijk waar het op staat en denken altijd met je mee over de best mogelijke – en meest betaalbare – oplossing. We staan voor kwaliteit en het leveren van een topservice en op die vlakken doen wij dan ook absoluut geen concessies. Goed moet gewoon goed zijn!”

Dé autospecialist van Rijen

Hoofdstraat 109, Rijen | 0161-227477 | www.autohuisrijen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08404 Margriet van Ingen Uitvaartzorg