Bewonder

Pretparken

Pretparken

01-07-2024

Ontdek de magie en spanning van de beste pretparken in Nederland, België en Spanje, elk met unieke attracties en ervaringen voor het hele gezin.

Nederland: Efteling

De Efteling, gelegen in Kaatsheuvel, is het grootste en meest geliefde pretpark van Nederland. Dit betoverende park biedt een gevarieerde mix van attracties voor alle leeftijden. Van het iconische Sprookjesbos, waar klassieke sprookjes tot leven komen, tot de betoverende dark rides zoals Droomvlucht, die bezoekers meeneemt naar een wereld van elfen en trollen. Voor degenen die op zoek zijn naar meer spanning, zijn er achtbanen zoals de Baron 1898 en de Python. De Efteling biedt prachtige thematische gebieden die de fantasie prikkelen en een onvergetelijke ervaring garanderen. Het park is het hele jaar door geopend en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers.

België: Walibi Belgium

Walibi Belgium, gelegen in Wavre, is het grootste pretpark van België. Het park staat bekend om zijn spannende attracties en indrukwekkende achtbanen. Hoogtepunten zijn onder andere de Weerwolf, een houten achtbaan die garant staat voor een adrenalinekick, en Pulsar, een unieke watercoaster die voor verkoeling en spanning zorgt. Voor jongere bezoekers zijn er talloze gezinsvriendelijke attracties en vermakelijke shows. Tijdens Halloween transformeert Walibi in een spookachtig avontuur met speciale evenementen en thematische attracties, waardoor het een perfecte mix van spanning en plezier biedt voor het hele gezin.

Spanje: PortAventura World

PortAventura World, gelegen in Salou nabij Barcelona, is het grootste pretpark van Spanje en een van de grootste van Europa. Het park bestaat uit verschillende themagebieden zoals Mediterrània, Polynesia en Far West, elk met zijn eigen unieke attracties en shows. PortAventura biedt enkele van de hoogste en snelste achtbanen van Europa, waaronder Shambhala en Dragon Khan. Daarnaast beschikt het park over een waterpark, Caribe Aquatic Park, en Ferrari Land, een themapark gewijd aan het iconische automerk Ferrari. PortAventura World is een complete vakantiebestemming met resorts en een breed scala aan entertainmentmogelijkheden.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS







Terra Mítica
Terra Mítica
De Langstraat Bruist

Bobbejaanlaand
Bobbejaanlaand
De Langstraat Bruist

Duinrell
Duinrell
De Langstraat Bruist

Bellewaerde PARK
Bellewaerde PARK
De Langstraat Bruist

De lindehof
De lindehof
De Langstraat Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
De Langstraat Bruist

Monarh
Monarh
De Langstraat Bruist

vista
vista
De Langstraat Bruist

SENSE
SENSE
De Langstraat Bruist

Ontdek waarom Bruist een must is!
Ontdek waarom Bruist een must is!
De Langstraat Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).