Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Op natuurlijke manier  vet verwijderen?

Op natuurlijke manier vet verwijderen?

01-02-2023

mega deal bij aankoop abonnement krijgt u al uw sessies aan promo prijzen

Tijdens deze behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren en vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd.

Een wetenschappelijk onderbouwde techniek. Snelle, eenvoudige en veilige behandeling. Pijnloos en zonder operatie. Kortom, een unieke behandeling met betoverende resultaten!

Natural beauty salon is een plek aan het natuurgebied in Brecht. Alles straalt hier rust uit in een prachtig mooie omgeving. Dit was ook de opzet van de recente verbouwing, niet alleen plek waar kwaliteit op de eerste plek komt, maar ook uw beleving staat centraal. U wordt ontvangen met lekker drankje, gezond hapje en beneden in onze praktijk is alles in aardse tinten en heel warm ingericht waardoor u een echte zen ervaring kan genieten.

Ons team bestaat uit Nathalie, zaakvoerster en reeds 23 jaar actief in de beautybranche. “Nog steeds streef ik iedere dag naar de perfectie. We blijven op zoek naar de allerlaatste nieuwe technieken, blijven ons zelf bijscholen. En op deze manier kunnen we altijd u verder helpen op het hoogste niveau mogelijk. We hebben tal van toestellen in huis voor zowel gelaat als lichaam en kunnen op deze manier ook heel veel klanten verderhelpen. We starten dan ook altijd met een intakegesprek en geven van daaruit verder advies.” “Marie hoort al wel wat jaren bij ons team is een gedreven skinexpert en staat klaar om u op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag te helpen met advies en behandelingen. Caroline is hier dagelijks (uitgezonderd vrijdag) en is zowel skinexpert
- en gaat geen uitdaging uit de weg
- als ook alle afslankingsbehandelingen zijn haar passie. Chiara komt op maandag en dinsdag ons team versterken en houdt ook echt van alles wat met huidverbetering te maken heeft.” Kortom , we staan voor u klaar om u verder te helpen met de allerlaatste technieken en kennis.

Cryolipolyse is een revolutionaire afslankmethode in België.

Natural beauty by Nathalie Terheidelaan 1, Brecht 0477 85 14 43 | info@naturalbeautysalon.be Voor meer info en foto’s resultaten: www.naturalbeautysalon.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10604 Mangerie 't Cruydt