bruisende zaken column

Een gedeelde passie voor beauty

Een gedeelde passie voor beauty

01-06-2024

Yvonne van Rosendaal vond het altijd al leuk om de nagels te verzorgen van familie en vrienden. In de loop der tijd groeide de hobby uit tot een professionele nagelsalon: Lebros Beauty. Sinds vier jaar is deze gevestigd in een prachtige, grote ruimte op Ruiterstallen 22 te Steenbergen. Haar dochter Patty Lebeau voegde zich met haar schoonheidssalon Beauté Lebeau al snel bij haar.

“We hebben ieder ons eigen gedeelte”, vertellen beide dames enthousiast. De inrichting is fris en eigentijds, met sinds kort een nieuwe balie en een nieuwe nageltafel. “Een combinatie van staal en hout, voor een warme uitstraling.” Moeder en dochter hebben hun eigen specialisme, maar één behandeling voeren ze allebei uit, namelijk suikerontharing. “Een 100% natuurlijke (vegan) manier om je gezicht en je lichaam te ontdoen van haartjes.”

Mooie, natuurlijke nagels

Yvonne kan uiteraard acrylgel, gel, acryl en gellak nagels verzorgen maar ze benadrukt dat er tegenwoordig ook andere mogelijkheden zijn. “Denk aan rubber base, een flexibele gel die je kunt gebruiken om je natuurlijke nagel te verstevigen en gewoon meebuigt met de bewegingen van je eigen nagel. En BIAB, oftewel Builder In A Bottle, een verstevigende gel waar je heel goed mee kunt bouwen. Alles voor mooie, natuurlijke nagels. Samen kijken we wat het beste is voor jouw nagels.”

Huidverbetering én ontspanning

Bij Beauté Lebeau kun je terecht voor diverse behandelingen, waaronder verschillende massages, o.a. rug-nek-schouder massage, cupping en bindweefselmassage. “Het laatste werkt bijvoorbeeld goed bij striae en cellulite.” Daarnaast zijn gezichtsbehandelingen mogelijk, Patty gebruikt daarbij hoofdzakelijk producten van Dermalogica. “We kunnen gericht werken aan huidverbetering bij klachten als hyperpigmentatie en acne maar sommige mensen komen puur voor de aanraking en het gezellige praatje. Beiden geven mij als schoonheidsspecialiste evenveel voldoening. Sowieso wordt iedere behandeling steeds afgestemd op je huid en je wensen. En ik geef graag advies hoe je thuis je huid het beste kunt verzorgen, voor een optimaal resultaat.”

Lebros Beauty Ruiterstallen 22, Steenbergen 06-11917785 Beauté Lebeau Ruiterstallen 22, Steenbergen 06-34046566

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS







Terra Mítica
Terra Mítica
De Brabantse Wal Bruist

Bobbejaanlaand
Bobbejaanlaand
De Brabantse Wal Bruist

Duinrell
Duinrell
De Brabantse Wal Bruist

Bellewaerde PARK
Bellewaerde PARK
De Brabantse Wal Bruist

De lindehof
De lindehof
De Brabantse Wal Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
De Brabantse Wal Bruist

vista
vista
De Brabantse Wal Bruist

Monarh
Monarh
De Brabantse Wal Bruist

SENSE
SENSE
De Brabantse Wal Bruist



BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).