De beste huidanalyse dankzij de nieuwe OBSERV 520x

Bruist > News > België Bruist > Belgische grensstreek BRUIST > Mode & Beauty > De beste huidanalyse dankzij de nieuwe OBSERV 520x

De beste huidanalyse dankzij de nieuwe OBSERV 520x

Met dit fantastisch toestel kunnen we een kijkje nemen in de diepere huidlagen van jouw huid om jou zo nóg beter te kunnen adviseren en opvolgen.


Hierbij kunnen we alles van pigmentatie, zonschade, roodheid, couperose, rosacea, stevigheid van de huid, fijne lijntjes, (diepe) rimpels, ontstekingen, poriën, textuur, talgklierproductie en noem maar op bekijken. Zo kunnen we écht op maat werken en jou het juiste advies geven, want iedere huid is uniek! Bij CHIQUE by Chiara staat de belevenis, persoonlijke aanpak, kwaliteit, grote kennis en mijn toegankelijkheid centraal. Dit om jou als klant de beste service te kunnen bieden! Wil jij eindelijk weten hoe het er met jou huid aan toegaat, welke producten er geschikt zijn of welke behandeling het beste aansluit bij jouw huid? Scan de QR-code en maak een afspraak!


Velodreef 2a, 2910 Essen | +32 474 30 44 36 | info@chiquebychiara.be | www.chiquebychiara.be

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »