Dansend fit worden doe je bij In2Dance Best!

Bruist > News > Nederland Bruist > Best-Oirschot Bruist > Gezond & Welzijn > Dansend fit worden doe je bij In2Dance Best!

Dansend fit worden doe je bij In2Dance Best!

Wil jij ook dansen bij In2Dance? Meld je dan aan voor de gratis proefles!In onze lessen Dance and Fiësta leren we je verschillende dansen aan waarmee je een goede conditie opbouwt en maximaal calorieën verbrandt. Het is zo leuk, dat je fit wordt zonder echt af te zien! “Het is altijd één groot gezellig feestje in de les”, zeggen Kelly en Nayla, de docenten van deze les. Met verschillende dansstijlen zoals salsa, hiphop en show blijft de les heel gevarieerd. Deze les is geschikt voor volwassenen en jong volwassenen. Overtuigd? Vraag een gratis proefles aan via www.in2dancebest.nl of mail naar info.in2dance@gmail.com.


Wil jij een gratis proefles? Kom dan zeker nog in mei uitproberen.*


Address: Max de Bossustraat 1 Best | 06-26077999 | info.in2dance@gmail.com | www.in2dancebest.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »