Dagelijks t/m 23 juni 2024 De Tuin der Lusten

Bruist > News > Nederland Bruist > DEN BOSCH BRUIST > Evenementen > Dagelijks t/m 23 juni 2024 De Tuin der Lusten

Dagelijks t/m 23 juni 2024 De Tuin der Lusten

De Tuin der Lusten is een kleurrijk baken aan de Zuid-Willemsvaart in ‘s-Hertogenbosch.


Laat je inspireren door onze Bosch Paradekunstenaars die hier hun varende kunstwerken tot leven brengen. Opzienbare objecten verrijzen op en aan de waterkant. Je ziet er de tiende editie van Bosch Parade langzaam maar zeer zeker ontstaan.Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor updates over het programma.


Address: Citadel | Zuid Willemsvaart 2, ‘s-Hertogenbosch

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »