Breng stijl en comfort in je slaapkamer

Bruist > News > Nederland Bruist > De Langstraat Bruist > Wonen & klussen > Breng stijl en comfort in je slaapkamer

Breng stijl en comfort in je slaapkamer

‘’s Nachts heb ik toch mijn ogen dicht.’ Dat horen we bij Magneet Interieurs vaak als we met onze klanten praten over bedden. Maar ieder mens is anders. Waarop je ’s nachts slaapt - en ook waaronder je slaapt - bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je nachtrust.

Onze slaapspecialisten luisteren naar jouw wensen


Wist je dat je een derde van je leven doorbrengt in bed? Een goed bed is dus geen overbodige luxe. Avek biedt maatwerk, omdat nou eenmaal ieder mens anders is en elk mens andere slaapwensen heeft. En wie wil er nou niet heerlijk uitgerust wakker worden in zijn eigen bed? Avek produceert sinds 1927 hoogwaardige bedden en matrassen vanuit Friesland. Het vakmanschap en de passie zijn van generatie op generatie doorgegeven en dat resulteert in bedden van topkwaliteit, speciaal voor jou op maat gemaakt.

Magneet Interieurs neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur!

Ben je toe aan een ander interieur? Magneet Interieurs is jouw specialist op het gebied van wonen, slapen, vloeren en raamdecoratie.


Maak nu een afspraak en ervaar het comfort en de kwaliteit zelf


Grotestraat 331 Waalwijk | 0416 – 33 30 17 | Jouw specialist op het gebied van wonen, slapen, raamdecoratie en vloeren | www.magneetinterieurs.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »