column

Ben je op zoek naar  een advies dat past bij jou?

Ben je op zoek naar een advies dat past bij jou?

01-10-2024

Het startpunt voor elke particulier en ondernemer, administratief en/of belastingadvies AFORTUNA.

Dankzij zijn brede expertise beperkt Aart Blokland (eigenaar van Afortuna) zich allang niet meer tot administratieve en fiscale dienstverlening. Ook voor zaken als mediation, conflictbemiddeling en budgetcoaching en begeleiding van startende zzp’ers kan je bij hem terecht.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij AFORTUNA aankloppen. “Het eerste gesprek is altijd gratis. Wat wil je precies, waar heb je behoefte aan? Ben ik vanuit mijn deskundigheid niet in staat om daarop aan te sluiten, dan zeg ik dat eerlijk en verwijs ik je door. Gaan we een samenwerking aan? Dan spreken we de kosten af. Een vast tarief, waarbij er tussendoor altijd kosteloos vragen gesteld mogen worden.” AFORTUNA staat al ruim 35 jaar garant voor deskundigheid en betrouwbaarheid.

Maak vrijblijvend een afspraak. Wij besteden op een persoonlijke, vriendelijke en deskundige wijze aandacht aan jouw vraag!

Belastingaangiften Budgetcoaching Zorgtoeslag/huurtoeslag/kinderopvangtoeslag Bezwaarschriften/uitstelregeling

Johanna van Polanentoren 6, Breda (centrum bij NS-station) | 06-54 37 76 45 | info@afortuna.nl | www.afortuna.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik