bruisende zaken

De perfecte  witte tanden?

De perfecte witte tanden?

01-10-2024

Iedereen wil een mooie glimlach. Een wit gebit geeft een gezonde uitstraling en meer zelfvertrouwen. U durft weer te lachen en uw tanden te laten zien.

Tanden worden donkerder doordat kleurstoffen uit voedingsmiddelen vanuit de tandplak in het glazuur dringen. Ook roken is een oorzaak van verkleuringen. Bovendien worden tanden donkerder naarmate u ouder wordt. De vorming van tandbeen gaat namelijk altijd door, waardoor de laag geelkleurig tandbeen dikker wordt. De glazuurlaag wordt juist dunner door slijtage. Bleken is medisch gezien niet nodig, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Overweegt u een bleekbehandeling? Kies dan voor een veilige en verantwoorde manier. Bleek uw tanden altijd onder begeleiding. U kunt daarvoor uiteraard bij ons terecht!

www.tppvdgaag.nl 076 – 5877020 info@tppvdgaag.nl Alard Duhamelstaat 78, Breda

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10997 - Cafetaria de Toren