bruisende zaken

Luxe 4D Master massagestoel

Luxe 4D Master massagestoel

01-10-2024

Waarom deze massagestoel onmisbaar is voor jou! Ervaar unieke 4D menselijke massage voor een ongeëvenaarde ontspanning. Programmeer tot 4 persoonlijke massages voor een maatwerk ervaring. 7 instelbare massage intensiteiten voor iedereen. Krijg nu € 2.245,- Bruist-korting op de standaardprijs van € 7.995,-! Inclusief gratis verzending, geen verborgen kosten!

Korting 30% VOOR BRUIST LEZERS

De Master 4D luxe massagestoel biedt je de ultieme ontspanningservaring. Met zijn unieke massageprogramma’s en aanpasbare intesiteiten is deze stoel perfect voor iedereen die op zoek is naar comfort en herstel na een lange dag.

Mis deze kans niet om te genieten van luxe tegen een gereduceerde Bruist-prijs! Deze stoel is perfect voor wie thuis wil ontspannen en stress wil verminderen.

SALE SALE SALE SALE SALE SALE SALE SALE SALE

Prins Hendrikstraat 17A, Zevenbergen (NL) | ( +31)765083415 | info@ervaarrust.nl | www.ervaarrust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10997 - Cafetaria de Toren