bruisende zaken

Overnachten in unieke ambiance

Overnachten in unieke ambiance

01-10-2024

Groot nieuws bij Van der Valk Breda: na een flinke verbouwing en restyling zijn de eerste drie nieuwe suites eindelijk klaar. Suites die garant staan voor een unieke ervaring en een bijzonder comfortabele overnachting in een heerlijk bed. Dus… waar wacht je nog op, boek nu één van de suites en dompel je onder in een compleet nieuwe setting!

“Bij Van der Valk Breda gaan we graag met de tijd mee en willen we onze gasten blijven verrassen”, vertelt Nick Vergouwen, die verantwoordelijk is voor de marketing en communicatie bij Van der Valk Breda. “Vandaar dat een van onze directieleden, Jessica Wohrmann, met het idee kwam om de oude suites een flinke upgrade te geven en compleet te transformeren. Een idee dat ze vervolgens zelf helemaal heeft uitgewerkt, met vijf unieke suites met elk een eigen thema als resultaat.”

ONTDEK ONZE FACILITEITEN Wellness Fitness Fietsverhuur E-Chopper Was-en stomerij service Gratis wifi Oplaadpunt Duurzaamheid

We zijn trots op ons team

Princenhagelaan 5, Breda receptie@vandervalkbreda.com www.vandervalkbreda.com +31 76 522 60 55 2 4u bereikbaar lokaal tarief

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie