bruisende zaken

Creativiteit in de zomer

Creativiteit in de zomer

01-07-2024

De zomer is weer aangebroken. Dat betekent – zeker na de periode die we achter de rug hebben – er lekker op uit gaan en weer volop op vakantie gaan. En voor de echte creatieveling kan ook dat natuurlijk niet zonder iets mee te nemen om ter plekke onderhanden te hebben.

Bij Stof&Wol vind je 240 m2 aan stoffen, wol en fournituren. We hebben een groot, veelzijdig en eigentijds assortiment.

Creatief onderweg…

Dan begint vaak al bij het vertrek. Niets zo fijn om de reistijd te kunnen vullen met bijvoorbeeld haken. Een klein project is dan het fijnst, iets wat je zo in je tas mee kunt nemen en makkelijk weer wegstopt als het even niet uitkomt.

…en ter plekke

Blijf je langer op één plek dan kun je ook prima wat grotere projecten meennemen. Heerlijk breien voor de tent of bij je vakantiehuis! Er zijn zelfs mensen waarbij de hele naaimachine met toebehoren meegaat om in de vakantie juist meters te kunnen maken.

Ook lekker thuis

En blijf je lekker thuis of ga je nog niet meteen weg? Dan heb je nu misschien juist de tijd om nog wat meer aan je creatieve hobby’s te doen.

Kom in ieder geval lekker langs bij Stof&Wol!

Stof&Wol heeft voor al deze wensen wel iets in huis. Ook kant-en-klare pakketten voor als je het in de voorbereiding van je vakantie gemakkelijk wilt houden. Bovendien is het nu volop zomersale bij Stof&Wol, een mooie kans dus om die bolletjes of lapjes voor je vakantieproject voordelig aan te kunnen schaffen. En ook als je geen vakantie hebt, is het daarom zeer de moeite waard om langs te komen.

Ik zie je dus graag verschijnen! Lieve groet, Lillian

PS

In de maanden juli en augustus zijn de openingstijden van de winkel aangepast in verband met mijn eigen vakantieplannen. Kijk voor je langskomt dus even op www.stofenwol.nl wanneer je dat het beste kunt doen!

Openingstijden: dinsdag - woensdag - vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Belcrumweg 30, Breda | 076-5327424 | info@stofenwol.nl | www.stofenwol.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).