bruisende zaken column

Kinesiologie: beter worden door aanraking

Kinesiologie: beter worden door aanraking

01-07-2024

“Samen de wijsheid van het lichaam ontrafelen om beter en gezonder verder te gaan, wat is er nou mooier dan dat?! Letterlijk en figuurlijk aangeraakt worden, connecten tussen je gedachten, emoties en lijf in verbinding met een ander, dat is waar het bij Touch till Dawn om draait”, aldus kinesioloog Judit Kovacs.

Haar nieuwe praktijk voor kinesiologie en gerelateerde technieken, Touch till Dawn, biedt ruimte voor herstel, heling en ontwikkeling. Heb je onverklaarbare of psychosomatische klachten, zoals buikpijn, hoofdpijn, spanning, of angst? Heb je last van leer- of concentratieproblemen, neurodiversiteit, chronisch pijn of herstel na een blessure? Of heb je gewoon huidhonger en wil je even verbinding? Je kunt met een diversiteit aan klachten en vragen terecht bij Touch till Dawn. “Vervolgens zoeken we samen de meest passende, zachtste techniek om je verder te helpen; van Access Bars en craniosacraal reflexologie tot kinesiologie. Iedereen is uniek, dus we kijken specifiek naar jou en jouw uitdaging in eenheid tussen het lichamelijke en psycho-emotionele.” Na jaren in de zakelijke wereld te hebben gewerkt, met alle aandacht naar het mentale, is het Judit duidelijk geworden hoe belangrijk echte aanwezigheid en gelijktijdige aandacht voor lichaam en geest zijn. Haar jaren ervaring in zelfontwikkeling en coaching (zowel in de rol van coach als coachee) heeft een burn-out echter niet kunnen voorkomen bij deze international. “Het gebrek aan aanraking tijdens de pandemie heeft me laten inzien dat iedereen verbinding nodig heeft om holistisch gezond en wel te zijn. Pas met ondersteunende en aanmoedigende connecties was het mogelijk mijn levensstijl en gezondheid om te gooien en dat kan jij ook! Met veel plezier begeleid ik je met een persoonlijke aanpak naar de grondoorzaak en van daaruit verder. Op jouw pad, op jouw manier, in jouw taal: Nederlands, Engels of Frans, met veel of weinig woorden.” Wil je meer weten over Touch till Dawn of de gebruikte technieken van aanraking? Neem dan een kijkje op www.touchtilldawn.com of maak meteen een afspraak.

Touch till Dawn Ceresstraat 29, Breda 06 1768 5740 Eigenaar: Judit Kovacs www.touchtilldawn.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).