bruisende zaken

Think less, feel more!

Think less, feel more!

01-06-2024

De harmonie tussen doen en zijn, dat is voor Michiel Bakker ‘mindflow’. Een harmonie die hij zelf gevonden heeft. “Ik zie het als mijn uitdaging om daar ook anderen bij te helpen.” Iets wat hij doet door verschillende technieken in te zetten, waaronder mindful massages, reiki, yoga en Ki-runnen. “Maar uiteindelijk komt alles neer op bewustwording, want pas als je zelf de regie neemt, kun je echt van doen naar zijn.”

Michiel wordt meteen enthousiast als hij het over Mindflow heeft, maar hij is zich er ook van bewust dat nog niet iedereen bekend is met de technieken die hij inzet. “Dat geldt zeker voor Ki-runnen. Zonde, want vrijwel iedereen kan het en je hebt er echt baat bij.” Maar… wat is dat Ki-runnen dan precies? “Simpel gezegd is het een vorm van hardlopen, maar dan veel meer gericht op ontspanning. Het gaat niet om het doel, dus bijvoorbeeld om hoeveel kilometer je binnen een bepaald tijdbestek kunt lopen, maar meer om de ervaring van het lopen zelf, het plezier en het onderweg zijn.” Ki-runnen is dus niet puur een training voor je lichaam, maar óók voor je geest. “Het is niet slechts een kwestie van lopen, een Ki-run training bestaat onder andere ook nog uit ademhalingstechnieken, mindfulness, looptechnieken en verschillende vormen van yoga. Als je dit elke dag een kwartiertje doet, ervaar je ongetwijfeld mentale en fysieke voordelen. Zo krijg je meer innerlijke rust, verbeteren je focus en concentratie en voel je je fysiek beter en sterker.” Niet voor niets zijn de meeste mensen enthousiast als ze eenmaal kennis hebben gemaakt met Ki-runnen. “Het is bovendien een heel laagdrempelige sport waar je niks voor nodig hebt, die je niet veel tijd kost en die je bovendien overal kunt beoefenen, bij voorkeur natuurlijk in de buitenlucht.” Wil je meer weten over Ki-runnen of je aanmelden voor de wekelijkse loopgroep of een van de maandelijkse cursussen? Neem dan nu contact op met Michiel of kijk op de website. Daar vind je bovendien meer informatie over al het andere dat hij met Mindflow aanbiedt.

Tot binnenkort, Michiel Bakker

~Voor meer info op mijn website of kijk op www.mind-flow.nl

Eigenaar: Michiel Bakker 06 141 35 514 www.mind-flow.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).