bruisende zaken column

Vishandel Van Nunen Dé visspecialist van Breda

Vishandel Van Nunen Dé visspecialist van Breda

01-05-2024

Bij Vishandel Van Nunen draait alles om verse vis, knapperige salades, smakelijke broodjes en verrukkelijk gebakken vis. En weet je wat het beste is? Alles wordt vers bereid in onze eigen keuken! Dat betekent dat je altijd kunt rekenen op topkwaliteit.

Maar we zijn niet alleen trots op onze smakelijke gerechten, we zijn ook gek op onze klanten! Bij ons word je altijd warm ontvangen en staan we klaar om al je vragen te beantwoorden. Want jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar je kunt genieten van de beste vis en waar je behandeld wordt als familie, dan ben je bij Vishandel Van Nunen aan het juiste adres. Kom langs en laat je verrassen door onze passie voor vis!

Het enthousiasme van Nicky Tom over zijn vishandel is duidelijk voelbaar.

Met zijn ervaring in de visbranche en zijn passie voor het product, is het geen wonder dat Vishandel Van Nunen in Breda een succesvolle onderneming is.

Voor de lekkerste vis moet je bij Van Nunen zijn!

Haagweg 159, Breda | 076-5210145 | www.vishandelvannunen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).