bruisende zaken

Gezocht... Junior  Stylist

Gezocht... Junior Stylist

01-04-2024

Al sinds 2005 is kapsalon Indulge cuts & colours een begrip in Etten-Leur. Als luxe kapsalon staan wij bekend om onze kleurspecialisten die kapsels kunnen transformeren tot iets bijzonders. In onze luxe salon staat de klant centraal en we nemen graag de tijd om prachtige behandelingen uit te voeren. Met een passie voor de structuur van het haar creëren wij unieke looks die onze klanten keer op keer verrassen.

Onze voordelen voor jou

Bij Indulge krijg je de kans om jezelf te specialiseren en verder te ontwikkelen in verschillende vakgebieden. We bieden opleidingsmogelijkheden om jouw expertise te vergroten.

We zijn gevestigd aan de Grote Markt in Etten-Leur, een inspirerende werkomgeving met moderne faciliteiten. We maken gebruik van hoogwaardige kappersproducten en -apparatuur. Het hechte team van Indulge cuts & colours bestaat uit gepassioneerde haarspecialisten die de kunst van het haar beheersen.

Het salaris is bespreekbaar en afgestemd op jouw ervaring en kwalificaties. Onze

ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hairstylist die ons professionele team komt versterken. Je bent gepassioneerd over ons vak en hebt een diepgaande interesse in de nieuwste trends en technieken in de kapperswereld. Daarnaast zoeken wij iemand met: Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling Creativiteit en oog voor detail Een professionele en representatieve uitstraling Ervaring in kleurbehandelingen en styling is een pre

Meer weten?

Heb je vragen over deze vacature of ben je enthousiast en wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer 0765033422 of stuur een mail naar jcm.verberk@gmail.com. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Word een haarkunstenaar bij Indulge cuts & colours in Etten-Leur!

Markt 11 | Etten Leur | 076 503 34 22 hairdressers@indulge.nl | www.indulge.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken