bruisende zaken

D’n Dijk Cafetaria plus!

D’n Dijk Cafetaria plus!

01-04-2024

Dat hij ooit een eigen zaak wilde runnen, wist Arjan Buis al langere tijd. Dat dit een cafetaria zou worden, kwam echter als een grote verrassing. “Maar de kans kwam op mijn pad en die heb ik met beide handen aangegrepen”, vertelt hij enthousiast. “Ik heb de oude zaak een flinke upgrade gegeven, waardoor D’n Dijk nu veel meer is dan zomaar een cafetaria. Ik zou het eerder een soort cafetaria plus noemen.”

FOCUSSEN OP KWALITEIT EN KIEZEN VOOR GOEDE PRODUCTEN

En die plus zit ‘m dan vooral in de extra diensten die Arjan biedt, naast uiteraard het bakken van friet en de lekkerste snacks. “Toen ik vorig jaar de sleutels kreeg van mijn nieuwe zaak, hebben we de boel eerst compleet verbouwd.” Zo onderging het zitgedeelte een complete restyling, waardoor mensen hier voortaan ook gezellig uit eten kunnen gaan in een wat luxere setting dan voorheen, maar dan tegen een hele scherpe prijs. Bovendien kreeg ook de keuken een flinke upgrade.

“Voorheen werd die namelijk alleen gebruikt om de satésaus op te warmen, maar ik vond het zonde van de ruimte en van al mijn koksdiploma’s om hier niet meer mee te gaan doen. Vandaar dat ik hier tegenwoordig ook echt sta te koken; niet alleen voor de gasten die hier komen eten, maar ook voor de cateringservice waar ik mee ben gestart.” Alles bij elkaar is het hard werken, maar Arjan doet het graag en krijgt bovendien heel veel hulp van zijn ouders, zijn tante en een aantal vrienden. “Op dit adres zit al 56 jaar een cafetaria gevestigd en wij doen er alles aan om dat ook zo te houden. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk om ons te blijven onderscheiden van de andere cafetaria’s hier in de omgeving. Hoe we dat doen? Natuurlijk door het bieden van de eerdergenoemde extraatjes, maar ook door te focussen op kwaliteit, zoveel mogelijk zelf te maken en bewust te kiezen voor goede producten. Want dat verschil… dat proef je!”

Cafetaria & Catering D’n Dijk Breda • Dijklaan 117, Breda Eigenaar: Arjan Buis • www.cafetaria-dn-dijk-breda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram