bruisende zaken

De bruidslook die écht bij jou past!

De bruidslook die écht bij jou past!

01-04-2024

Als bruid wil je er op jouw grote dag natuurlijk op je mooist uitzien. Je droomjurk is uitgezocht, maar daarmee ben je er nog niet, want ook je haar en make-up moeten perfect zijn. Jij bent immers degene op wie deze dag alle ogen gericht zullen zijn. Een uitdaging die aan Erika Vogl, eigenaresse van MyBrides, wel is toevertrouwd. “Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij straalt als bruid, zodat je optimaal kunt genieten van jouw trouwdag.”

BEHALVE BRUIDSSTYLING VERZORGT MYBRIDES OOK BRIDAL BOUDOIR- EN EVENT STYLING

Erika is inmiddels alweer zo’n veertien jaar actief in de bruidsstyling en heeft naast haar visagie en haar opleiding diverse diploma’s behaald op het gebied van bruidsvisagie en haarstyling. “Daarbij heb ik mij verder gespecialiseerd op het gebied van probleemhuiden, haarstukken en verschillende haarstructuren, zodat ik iedereen een prachtige look aan kan meten.” Dat ze hierin telkens weer bijzonder goed slaagt, blijkt wel uit de vele positieve reacties die ze krijgt én uit het feit dat MyBrides onlangs De Top Trouwbedrijven Award 2023/2024 heeft gewonnen in de categorie Beauty. “In het verleden hebben we diverse awards gewonnen, maar dit was echt de kers op de taart.” Deze award werd onder andere toegekend vanwege de duidelijke website met goede foto’s, de heldere communicatie, het nakomen van afspraken en de zeer hoge klanttevredenheid. “Ik zet ook altijd graag net dat stapje extra om een bruid helemaal happy te maken. De focus ligt bij MyBrides weliswaar op de meer glamoureuze en luxe look, maar neem vooral contact op om al je wensen te bespreken. Uiteindelijk bepaal jij welke look je wil en ik doe er alles aan om die speciaal voor jou te creëren.” Heb je naast jezelf nog andere gasten die je ook wilt laten stylen voor jouw grote dag, dan kan Erika een collega meenemen die deze styling over kan nemen. “Bovendien bied ik altijd een back-up service. Mocht ik door ziekte of overmacht zelf niet aanwezig kunnen zijn, dan zorg ik ervoor dat een van mijn vaste stylisten de styling over kan nemen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.” Tot binnenkort!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact op voor meer informatie.

MyBrides | Archimedeslaan 24, Oosterhout | 06 136 36 691 | www.mybrides.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie