bruisende zaken

‘Bij ons is schoon meer dan gewoon’

‘Bij ons is schoon meer dan gewoon’

01-01-2024

Ze zagen een behoefte in de markt en speelden daar zo’n drie jaar geleden samen op in: Wim Frerejean en Martin Ebben. “Bij ons in de regio bleek er zoveel vraag te zijn naar goede schoonmakers, dat wij een kans zagen en samen begonnen met Schoonmaakbedrijf W&M. Sindsdien zijn wij in de regio Breda en omstreken hét adres waar je moet zijn als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare partner op het gebied van glasbewassing en dergelijke.”

“In principe kun je bij ons terecht voor alle schoonmaakwerkzaamheden in en om het huis”, vertelt Wim. “Maar onze focus ligt op glasbewassing en het reinigen van terrassen, dakkappellen, boeiboorden en daken, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten, instellingen en vve’s. Over het algemeen doen we al het werk zelf en beschikken we ook over alle materialen om dit goed uit te kunnen voeren. Voor de wat grotere klussen kunnen we – indien nodig – ook gebruikmaken van de diensten van ons netwerk aan zzp’ers in de schoonmaakbranche, die dezelfde normen en waarden nastreven als wij.” Schoon moet gewoon ook echt schoon zijn, vinden ze bij Schoonmaakbedrijf W&M. “Het leveren van kwaliteit staat bij ons dan ook zeer hoog in het vaandel en we zetten graag net dat stapje extra om verwachtingen te overtreffen.” Daarnaast noemen de heren betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken een vanzelfsprekendheid in hun werk. “Bovendien denken wij er continu over na hoe wij zo duurzaam mogelijk kunnen werken, met producten die het milieu zo min mogelijk schaden.”

Ben je benieuwd of Schoonmaakbedrijf W&M ook iets voor jou kan betekenen?

Neem dan nu contact op en ze informeren je graag over de mogelijkheden.

Eigenaren: Wim Frerejean & Martin Ebben | +31 6 46 176 246 & +31 6 48 516 232 | www.schoonmaakbedrijfwm.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).