bruisende zaken

BC Bouw neemt zorgen uit handen

BC Bouw neemt zorgen uit handen

01-05-2022

Corné Valentijn was al vele jaren werkzaam in de bouwsector toen hij in 2007 samen met zijn vrouw Bianca een eigen bouwonderneming startte. Inmiddels hebben zij een team van twaalf jonge, gedreven vakmensen om zich heen verzameld.

Betrouwbaar, open en eerlijk

“Daarnaast hebben we een flexibele schil, een groep vaste, betrouwbare partners waar we een beroep op kunnen doen voor specifieke projecten”, vertelt Bianca. “Samen streven we naar een optimaal resultaat. Met onze persoonlijke begeleiding proberen we het verschil te maken. Klanten hebben altijd één aanspreekpunt waarbij ze bij terecht kunnen, dat wordt erg gewaardeerd.” BC Bouw werkt hoofdzakelijk voor particulieren, maar voert ook projecten uit voor onder andere woningcorporaties en verenigingen van eigenaren. “Als bouwteam realiseren we complete nieuw-bouwwoningen, eventueel in samenwerking met een architect. Daarbij nemen we alles uit handen. Maar we plaatsen bijvoorbeeld ook aanbouwen, dakopbouwen, dakkapellen en dakramen en verbouwen badkamers en keukens. Renovatie en onderhoud behoren eveneens tot de mogelijkheden.” BC Bouw beschikt over het BouwGarant-keurmerk, dat geeft vertrouwen. “Sowieso maken we van tevoren duidelijke afspraken, zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Als iets niet haalbaar is, zeggen we dat gewoon. En vervolgens denken we graag mee in alternatieven.”

BC Bouw B.V. is een jonge en dynamische bouwonderneming, welke werkzaam is in de burger- en utiliteitsbouw. Wij werken momenteel met een team gemotiveerde vakmensen, welke gespecialiseerd zijn in het realiseren van aanbouwen, woningaanpassingen, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden. Maar ook nieuwbouwprojecten realiseren en begeleiden we van ontwikkeling tot oplevering.

Bovendien maken we vooraf duidelijke afspraken zodat, u tijdens het hele traject precies weet wat u te wachten staat.

Kerkeheidestraat 10, Sprundel | 0165-383533 | info@bcbouw.nl | www.bcbouw.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP