01-03-2024
orane, het brein achter Patisserie Damoiseaux, koestert op 26-jarige leeftijd een enorme passie voor bakken.
Nu combineert ze creativiteit met haar 10-jarige ervaring bij Philippo Flowers en een hart vol toewijding voor het bakken van smaakvolle gebakjes en unieke creaties. Bestel dus snel en proef het zelf!
Vredestraat 1, Kapellen | www.chocolatier-ashley.be
Brasschaat Bruist
Brasschaat Bruist
Brasschaat Bruist
Brasschaat Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).