Brasschaat Bruist

Bruist > Brasschaat Bruist

Edities juni 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van juni.

Edities mei 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van mei.

Edities april 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van april.

Edities maart 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van maart.

Klanten uitgelicht

Neem een kijkje binnen deze bedrijven

Meest bekeken

Bruisende verhalen

Brasschaat Bruist

WOENSDAG 25 SEPTEMBER 20.00 UUR NOORDKAAP

De unieke live performance van Noordkaap met classics als Panamarenko, Een Heel Klein Beetje Oorlog, Wat Is Kunst, Satelliet Suzy, Druk In Leuven en het nationale erfgoed Ik Hou Van U maakt dat meerdere generaties fans zich betrokken en ontroerd voelen.

Lees verder »
Brasschaat Bruist

ZATERDAG 14 SEPTEMBER 20.00 UUR GÜNTHER NEEFS

Hoe veelzijdig Günther Neefs als zanger is, bewees hij in 2023 door zijn deelname aan het VTM-programma Liefde voor Muziek. Günther stak liedjes van o.a. Daan, Metejoor, Stef Bos en K3 in een nieuw jasje en verscheen met deze nieuwe hits in de Vlaamse hitlijsten.

Lees verder »
Algemeen

Een zomer vol sportieve hoogtepunten

De sportzomer van 2024 belooft een spektakel te worden, vol met opwindende evenementen, die fans over de hele wereld zullen boeien. Met een mix van voetbal, wielrennen, tennis en andere topcompetities is het een seizoen om naar uit te kijken voor sportliefhebbers. Het hoogtepunt van de zomer is ongetwijfeld het Europees Kampioenschap voetbal, dat dit jaar in Duitsland wordt gehouden.

Lees verder »
Bewonder

Outdoor activiteiten

Juni 2024 belooft een geweldige maand te worden voor outdoor activiteiten in Nederland, België, Ibiza en aan de Costa del Sol. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

Lees verder »
Alle verhalen in Brasschaat

Brasschaat, België: elegante gemeente met parken, villa's en een rijke geschiedenis.

Uitgeverij Nederland BRUIST blijft zijn impact in de regio Antwerpen verstevigen met vijf goed gevestigde Belgische edities. Deze edities benadrukken het unieke concept van de uitgeverij, waarbij lokale ondernemers centraal staan en een platform krijgen om hun verhalen, visie en unieke aanbiedingen te delen, zowel in de gedrukte magazines als op de digitale platforms.

Elke Antwerpse editie van het BRUIST magazine is specifiek afgestemd op de lezers in die regio, met inhoud die direct inspeelt op hun interesses en behoeften. Dit zorgt voor een hoge betrokkenheid en relevantie, waarbij de prachtige vormgeving en boeiende inhoud de lokale cultuur, ondernemerschap en evenementen weerspiegelen.

De consistentie in kwaliteit en regionale focus maakt de magazines niet alleen een genot om door te bladeren, maar ook een belangrijk instrument voor ondernemers om in contact te komen met hun doelgroep. Dit platform biedt hen een kans om op een persoonlijke en impactvolle manier zichtbaarheid te vergroten.

Daarnaast biedt de online toegankelijkheid van de magazines via een gebruiksvriendelijk platform lezers de mogelijkheid om op elk moment en overal verbinding te maken met de content. Dit digitale aspect versterkt de interactie tussen de lezers en de lokale bedrijven, en biedt een dynamische manier om de lokale economie te ondersteunen.

Door de jaren heen heeft Nederland BRUIST in Antwerpen een trouwe lezersbasis opgebouwd, mede dankzij de doordachte mix van onderhoudende en informatieve content. De aanhoudende populariteit en waardering van de magazines getuigen van hun vermogen om gemeenschappen samen te brengen en lokale economieën te versterken.