Brasschaat Bruist

Bruist > Brasschaat Bruist

Kiekebos Brasschaat

solvadmin

Edities May 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van May.

Edities April 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van April.

Edities March 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van March.

Edities February 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van February.

Klanten uitgelicht

Neem een kijkje binnen deze bedrijven

NEWPOST!!!!!!!

solvadmin
Meest bekeken

Bruisende verhalen

Eten & drinken

MFC DE BIEZEN

MFC DE BIEZEN is een Multi Functioneel Centrum, voorzien van een café, 4 zalen en een sporthal. Wie zich na een drukke werkweek eens goed wil uitleven, vindt in het Multifunctioneel Centrum De Biezen ongetwijfeld zijn keuze.

Lees verder »
Eten & drinken

Seizoensproducten

In de prille lentezon ontwaken onze zintuigen en verlangen we naar frisse, smaakvolle gerechten die de essentie van deze mooie tijd vangen. De maand mei belooft een overvloed aan seizoensproducten.

Lees verder »
Vrije tijd, vervoer & vakantie

Hendrik Luyten

Hendrik Luyten hoort zeker thuis in de rij van bekende Brasschaatse kunstenaars. Wie was deze man met zijn standbeeld op de Lage Kaart?

Lees verder »
Mode & Beauty

Bindweefselmassage voor een jeugdige uitstraling

Ontdek de kracht van bindweefselmassage bij schoonheidsinstituut Antigua, waar we niet alleen ontspanning bieden, maar ook streven naar optimale huidverbetering. Onze deskundige behandelingen zijn gericht op het onthullen van een stralende en frisse huid.

Lees verder »
Alle verhalen in Brasschaat

Brasschaat, België: elegante gemeente met parken, villa's en een rijke geschiedenis.

Uitgeverij Nederland BRUIST blijft zijn impact in de regio Antwerpen verstevigen met vijf goed gevestigde Belgische edities. Deze edities benadrukken het unieke concept van de uitgeverij, waarbij lokale ondernemers centraal staan en een platform krijgen om hun verhalen, visie en unieke aanbiedingen te delen, zowel in de gedrukte magazines als op de digitale platforms.

Elke Antwerpse editie van het BRUIST magazine is specifiek afgestemd op de lezers in die regio, met inhoud die direct inspeelt op hun interesses en behoeften. Dit zorgt voor een hoge betrokkenheid en relevantie, waarbij de prachtige vormgeving en boeiende inhoud de lokale cultuur, ondernemerschap en evenementen weerspiegelen.

De consistentie in kwaliteit en regionale focus maakt de magazines niet alleen een genot om door te bladeren, maar ook een belangrijk instrument voor ondernemers om in contact te komen met hun doelgroep. Dit platform biedt hen een kans om op een persoonlijke en impactvolle manier zichtbaarheid te vergroten.

Daarnaast biedt de online toegankelijkheid van de magazines via een gebruiksvriendelijk platform lezers de mogelijkheid om op elk moment en overal verbinding te maken met de content. Dit digitale aspect versterkt de interactie tussen de lezers en de lokale bedrijven, en biedt een dynamische manier om de lokale economie te ondersteunen.

Door de jaren heen heeft Nederland BRUIST in Antwerpen een trouwe lezersbasis opgebouwd, mede dankzij de doordachte mix van onderhoudende en informatieve content. De aanhoudende populariteit en waardering van de magazines getuigen van hun vermogen om gemeenschappen samen te brengen en lokale economieën te versterken.