Botafoch Luxery

Botafoch Luxery

Dit hotel, grotendeels gehuld in een stralend witte kleur, creëert een bijzonder fris en schoon effect.


Ondanks de strakke inrichting straalt Botafoch een gezellige sfeer uit, waardoor je je direct thuis voelt. Het hotel beschikt over een prachtig buitenzwembad, waardoor ontspanning altijd binnen handbereik is. Met slechts tweehonderd meter lopen bevind je je al bij de levendige haven. Botafoch biedt niet alleen een stijlvolle en comfortabele accommodatie, maar ook de nabijheid van de haven voegt een extra dimensie toe aan je verblijf, waardoor je kunt genieten van het bruisende leven en de charmante omgeving van de haven.


Carrer de s’Hort de sa Fruita, 07800 Eivissa | 0034-653378193

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »