Belgische Grensstreek Bruist

Bruist > Belgische Grensstreek Bruist

Edities mei 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van mei.

Edities april 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van april.

Edities maart 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van maart.

Edities februari 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van februari.

Klanten uitgelicht

Neem een kijkje binnen deze bedrijven

NEWPOST!!!!!!!

solvadmin
Meest bekeken

Bruisende verhalen

Gezond & Welzijn

Streef naar de beste versie van jezelf

Welkom bij Infraligne, de plek waar jouw gezondheid en welzijn centraal staan! Wij richten ons niet alleen op het bereiken van je streefgewicht, maar streven naar het creëren van een duurzame, gezonde en evenwichtige levensstijl.

Lees verder »
Mode & Beauty

Natuurlijke huidverjonging met Beauty Angel

Op 7 juni organiseren we een boeiende Cosmedix workshop bij EsthetiQ, waarbij we samen met onze Cosmedix-specialist aan de slag gaan. De dag begint met het fraai aankleden van de tafel, waarop een kleine high tea wordt geserveerd. Sacha staat klaar om al je vragen te beantwoorden over wat het merk voor jou kan betekenen en hoe het kan helpen bij het verbeteren van je huid.

Lees verder »
Bewonder

Lente

In België is de lente een prachtig seizoen waarin de natuur ontwaakt en alles weer tot leven komt. De dagen worden langer, de temperaturen stijgen en overal om ons heen zien we de eerste tekenen van nieuw leven. De lente brengt vrolijkheid en optimisme met zich mee wat ook te merken is aan de mensen om ons heen.

Lees verder »
Geniet

Culinair genieten

De Belgische gastronomie combineert traditie en innovatie, met elke regio die unieke smaken en specialiteiten biedt. Lokale producten zoals chocolade, kaas, wijn en ambachtelijk bier versterken onze culinaire traditie. Belgische chefs creëren buitengewone culinaire ervaringen die het hart en de ziel verwarmen met behulp van deze ingrediënten.

Lees verder »
Alle verhalen in Belgische grensstreek

Belgische grensstreek: een tapestrij van cultuur, natuur en levendige gemeenschappen

Uitgeverij Nederland BRUIST blijft zijn impact in de regio Antwerpen verstevigen met vijf goed gevestigde Belgische edities. Deze edities benadrukken het unieke concept van de uitgeverij, waarbij lokale ondernemers centraal staan en een platform krijgen om hun verhalen, visie en unieke aanbiedingen te delen, zowel in de gedrukte magazines als op de digitale platforms.

Elke Antwerpse editie van het BRUIST magazine is specifiek afgestemd op de lezers in die regio, met inhoud die direct inspeelt op hun interesses en behoeften. Dit zorgt voor een hoge betrokkenheid en relevantie, waarbij de prachtige vormgeving en boeiende inhoud de lokale cultuur, ondernemerschap en evenementen weerspiegelen.

De consistentie in kwaliteit en regionale focus maakt de magazines niet alleen een genot om door te bladeren, maar ook een belangrijk instrument voor ondernemers om in contact te komen met hun doelgroep. Dit platform biedt hen een kans om op een persoonlijke en impactvolle manier zichtbaarheid te vergroten.

Daarnaast biedt de online toegankelijkheid van de magazines via een gebruiksvriendelijk platform lezers de mogelijkheid om op elk moment en overal verbinding te maken met de content. Dit digitale aspect versterkt de interactie tussen de lezers en de lokale bedrijven, en biedt een dynamische manier om de lokale economie te ondersteunen.

Door de jaren heen heeft Nederland BRUIST in Antwerpen een trouwe lezersbasis opgebouwd, mede dankzij de doordachte mix van onderhoudende en informatieve content. De aanhoudende populariteit en waardering van de magazines getuigen van hun vermogen om gemeenschappen samen te brengen en lokale economieën te versterken.