Adverteren werkt!

bruisende zaken

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau?

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau?

01-12-2021

Ho ho ho… kerstcadeau-stress? De gezelligste en fijnste tijd van het jaar staat weer voor de deur. De meest leuke dagen met de liefste familie en vrienden om je heen. Extra leuk om deze lievelingsmensen in het zonnetje te zetten, toch? Onze tip: met JANZEN zit je áltijd goed!

Een lievelingsgeur in huis of onder de douche zorgt voor ontspanning. De producten van JANZEN zijn er in tien verschillende geuren. Weet je niet zo goed welke geur perfect is om cadeau te doen? Doe dan onze geurtest op www.janzen.com!

Cadeautjes samenstellen

Zoek jij een kleinigheidje, iets specifieks of wil je zelf een cadeaubox samenstellen? Het kan allemaal! Extra fijn: je geeft niet alleen een fijn product met een heerlijke geur cadeau, maar ook meteen een accessoire. De producten van JANZEN zitten in een wit of een zwart jasje en stralen in iedere ruimte van het huis. Wie wil dat nou niet?!

De mooiste kerstcadeaus

Weet je niet zo goed wat je moet geven? Of wil jij een totaalpakket? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor jou! Met de luxe giftsets van JANZEN kun jij thuiskomen tijdens de kerstdagen. Shop je cadeau uit de home- en bodycollectie van JANZEN makkelijk en snel online via de webshop. Of kom gezellig langs in een van onze verkoop-punten. Tip: shop op tijd, dan ben jij de kerststress voor!

Shop JANZEN snel en gemakkelijk online via www.janzen.com

Geuren en crèmes met pure ingrediënten | www.janzen.com | klantenservice@janzen.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).