Column

Qualis Insight  betrekt een nieuw kantoor

Qualis Insight betrekt een nieuw kantoor

01-09-2024

Na de overname van maart 2023 heeft Qualis Insight gewerkt vanuit het kantoor van Clear4Clean aan de Kamerlingh Onnesweg 14 in Dordrecht.

Door onze groei en door de toevoeging van Clear4Clean aan Qualis Insight vanaf eind 2024, is nu het moment om een nieuw kantoor te betrekken. Een kantoor waarin we onze activiteiten verder kunnen uitbreiden en verder aan onze groei kunnen werken. Of te wel een locatie die met ons mee kan groeien. Per 1 augustus zijn wij verhuisd naar de Pieter Zeemanweg 47
- B07 te Dordrecht.

We gaan vanuit onze nieuwe locatie onze activiteiten nog meer ontplooien voor de keurmerken van LOSK-KVS, SIEV keurmerk, SIEV Glas & Gevel Keurmerk, SIEV MVO keurmerk en het Social Impact Label. (LOSK – Landelijk Orgaan Schoonmaak Kwaliteit, KVS – Keurmerk Verantwoord Schoon, SIEV – Schoonmaak Is Een Vak).

Naast deze mooie en relevante keurmerken kunt u natuurlijk ook bij ons te recht voor kwaliteitsmetingen van de schoonmaak, advies, trainingen en kennis- ondersteuning voor de schoonmaak.

Uw complete adres voor schoonmaak kwaliteitsbeoordelingen en schoonmaakvraagstukken. Wij staan met ons team vakspecialisten voor u klaar. Ons aanpak is praktisch en vakinhoudelijk. U kunt ons altijd vrijblijvend contacten via de bekende gegevens.

Qualis biedt onafhankelijke en objectieve kwaliteitsmetingen voor de schoonmaakbranche. Met ons unieke meetsysteem en deskundige auditors krijgt u eerlijke en gedetailleerde rapporten, zonder commerciële belangen of vaste contracten. Vertrouw op ons voor betrouwbare audits en directe verbeterinzichten.

Objectief Onafhankelijk Onpartijdig Schoonmaakbedrijven Opdrachtgevers Intermediairs

Pieter Zeemanweg 47 BO7, Dordrecht 0852 - 08 06 56 info@qualis-insight.com www.qualis-insight.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).