column

De perfecte zwakstroominstallatie

De perfecte zwakstroominstallatie

01-06-2024

Bij NORM Electrotechniek bent u aan het juiste adres voor professionele, betrouwbare en op maat gemaakte zwakstroominstallaties. Onze ervaren elektromonteurs leggen met zorg en vakmanschap alle benodigde bekabeling aan, zodat u kunt genieten van een veilige en efficiënte datacommunicatie en beveiliging.

Of het nu gaat om intercom- en videofoonverbindingen, centrale besturingssystemen of gebouwbeheersystemen, wij ontwerpen en installeren de perfecte zwakstroominstallatie voor uw bedrijf. U hoeft zich geen zorgen te maken over de aanleg, service en het onderhoud, want wij nemen u deze taken volledig uit handen.

Wilt u uw communicatienetwerk naar een hoger niveau tillen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bij NORM Electrotechniek bent u verzekerd van kwaliteit en expertise in zwakstroominstallaties.

Betrouwbaarheid en kwaliteit is de norm als het gaat om uw elektrische installatie, niet alleen voor u, maar zeker ook voor ons.

Om uw optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij, Frank Manuputty en Karim Aiddoun, de krachten gebundeld.

Beiden hebben we jarenlange ervaring, apart van elkaar en als collega’s bij een vorige werkgever die bekendstaat om zijn hands-on mentaliteit.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Vele complexe trajecten op het gebied van sterk- en zwakstroom hebben wij door een goede samenwerking met de klant weten te realiseren.

Kortom... om NORM Elektrotechniek kun je niet heen!

Advies Bij Norm Elektrotechniek luisteren wij graag naar uw wensen en bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Allround Van electrotechnische installaties tot projectleiding wij kunnen het.

Certificering Zowel Norm Elektrotechniek zelf als onze medewerkers beschikken over de juiste certificering.

Bedrijf: NORM Elektrotechniek Tel . 036 303 0972www.normelektrotechniek.nl • info@normelektrotechniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).