bruisende zaken column

Ontdek de kracht en verbinding voor moeders & hun kinderen

Ontdek de kracht en verbinding voor moeders & hun kinderen

01-06-2024

Heej lieve mama’s, Ik zal mij even voorstellen ik ben Mirte, moeder van een zoontje van 4 en mijn bedrijf heet zuivere liefde. Ik ben de verbindingscoach van Almere voor moeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Zelf weet ik hoe pittig het moederschap soms kan zijn in de periode dat je net jezelf aan het ontdekken bent als moeder. Ik wil voor nieuwe moeders de weg makkelijker maken om een verbindende rol te spelen voor de nieuwe kersverse mama’s.

Daarom help ik jou om meer in verbinding te komen met jezelf, met je kindje en met andere moeders, zodat je kan ervaren dat je er niet alleen voor staat. Ik heb bijvoorbeeld een leuke gratis appgroep waarin ik alle activiteiten aanbied die ik organiseer en waar je terecht kunt voor vraagstukken met betrekking tot de opvoeding voor je kindje of onzekerheden met betrekking tot het moederschap.

In de appgroep deel ik activiteiten die variëren van ‘gezellig samen zijn met andere moeders, tijd voor jezelf en je kindje’ tot één-op-één coaching waarbij oppas niet nodig is en waarbij jij echt jezelf als moeder, als mens en als vrouw, persoonlijk kan ontwikkelen en oude pijnen op kan ruimen. Dus van easy en gezellig ook focus op fikse persoonlijke ontwikkeling zodat jij de beste versie van jezelf wordt en zo ook de beste mama voor je kindje(s).

Lijkt het je leuk om hier meer over te horen, dan mag je mij mailen, bellen en/of aansluiten bij de whatsappgroep. Je kunt onderstaande QR-code scannen om bij de appgroep te komen.

Als je t leuk vind, kan je ook een kijkje op mijn website nemen: www.zuivereliefde.nl

Zuivere Liefde Almere Tel . 06-40995571 info@zuivereliefde.nl zuivereliefde

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).