bruisende zaken

Zuivere Liefde Voor jezelf & je kindje

Zuivere Liefde Voor jezelf & je kindje

01-05-2024

Als er een kindje wordt geboren, wordt er ook een moeder geboren. Een rol waarin je vaak even je weg moet vinden. “Als kersverse moeder komt er enorm veel op je af”, vertelt Mirte Stigter van Zuivere Liefde. “Ik kan je helpen om de beste versie van jezelf te worden, want pas dan kun je ook de beste moeder zijn voor je kind(eren).”

Een proces dat ook Mirte zelf heeft ervaren toen haar zoon werd geboren. “Toen werd mij pas écht duidelijk hoe belangrijk het is om zuivere liefde naar jezelf te voelen, zodat je die ook aan je kindje kunt geven. Een inzicht dat ik graag deel met andere moeders – met kindjes van nul tot vier jaar – en waarbij ik ze op verschillende manieren kan begeleiden; via één-op-één begeleiding, een groepstraject en een gratis appgroep. Het gaat dus van gezellig samenzijn met andere moeders en tijd voor jezelf en je kindje tot een-op-een coaching om jezelf als moeder, mens en vrouw persoonlijk te ontwikkelen en oude pijnen op te ruimen. Je kindje is trouwens net als jij altijd welkom, dus je hoeft niet per se een oppas te zoeken!” Mirte helpt je om als moeder ook weer tijd voor jezelf te nemen en weer in verbinding te komen met wie je diep vanbinnen bent. “Ik vind niks gek en bied altijd een luisterend oor, waarna we samen aan de slag gaan zodat jij leert hoe je het best voor je kinderen kunt zorgen terwijl je ook goed voor jezelf zorgt. Iets wat ontzettend belangrijk is, want als je jezelf in dit proces kwijtraakt, kan dat heel machteloos voelen. De gevolgen daarvan merk jij niet alleen zelf, maar ook je kindje en de mensen om je heen. Gelukkig is hier echt iets aan te doen.”

Moederdag actie! Boek nu een één-op-één sessie ter waarde van € 100,- en krijg in de maanden mei en juni 25% korting op vertoon van dit magazine.

Zuivere Liefde Almere Tel . 06-40995571 info@zuivereliefde.nl www.zuivereliefde.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).