column

  December

December

01-12-2021

Het komt eraan, de decembermaand. Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw. De verwarming gaat aan, de huizen worden versierd, er komt meer lichtversiering, zowel op straat als binnenshuis en toch worden dit de ‘donkere dagen voor Kerst’ genoemd. Dezelfde uitspraak wordt in de uitvaartverzorging deze maand vaak gebruikt; als een naaste overlijdt zijn het donkere dagen, maar het donkere gevoel is er extra in de decembermaand. Wat een maand van feestvreugde, licht, samenzijn en liefde hoort te zijn, voelt voor vele nabestaanden niet zo. Juist in deze maand worden overleden dierbaren enorm gemist, juist in deze maand worden er veel herinneringen opgehaald aan mooie, voorbije tijden.

Bruist is een maandblad wat zeker in december veel warmte en gezelligheid uitstraalt. Multi Uitvaartverzorging wil graag een moment van bezinning inbrengen. Laten we ook stilstaan bij hen voor wie deze maand om wat voor een reden dan ook, echt letterlijk een donkere maand is. Kijk om u heen of u zo iemand in de buurt heeft die deze maand extra aandacht, steun of een luisterend oor nodig heeft. Als we allemaal naar elkaar omzien, wordt deze maand voor ons allen wat lichter, voor hen die geven en voor hen die ontvangen.

Multi Uitvaartverzorging wenst u alle goeds voor de hele maand december.

Mocht u behoefte hebben aan een luisterend oor van ons, schroom niet om contact op te nemen.

Bezoek www.multiuitvaartverzorging.nl en www.funeralstyling.nl en kom in contact met Joan Belmer voor informatie en inspiratie.

24/7 bereikbaar 06 – 44 20 60 20 info@multiuitvaartverzorging.nl www.multiuitvaartverzorging.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum