Al 20 jaar jouw vertrouwde specialist in haarverzorging!

Bruist > News > Nederland Bruist > Breda Bruist > Mode & Beauty > Al 20 jaar jouw vertrouwde specialist in haarverzorging!

Al 20 jaar jouw vertrouwde specialist in haarverzorging!

Vanessa Aalbersberg begon ooit met knippen voor de camera en behaalde in 2001 de titel ‘TV-Kapper’ van het jaar. Sindsdien heeft ze kappers over de hele wereld getraind en uiteindelijk in 2003 haar eigen salon opgericht. Nu, twintig jaar later, viert ze in de eerste week van april het 20-jarig bestaan.

EEN KAPPER MET PERSOONLIJKE AANDACHT“We zijn enorm trots en dankbaar dat we dit al zo lang mogen doen met al onze gewaardeerde klanten. Voor iedereen die op tijd komt, staat er een leuke goodie bag klaar. Mocht je te laat zijn, er staat ook nog een glas roze bubbels op je te wachten, ongeacht het tijdstip van je bezoek. In onze salons bieden we een breed scala aan diensten aan voor het hele gezin – van knippen en kleuren tot gespecialiseerde behandelingen zoals balayage en highlights. We zijn ook experts in haarextensies en bieden op maat gemaakte oplossingen voor mensen die kampen met haaruitval, bijvoorbeeld door chemotherapie. We hebben speciale privéruimtes voor haarwerken, noodzakelijk voor verzekeringsdoeleinden en bieden onze klanten de mogelijkheid tot vergoeding via verwijzing. Onze salons onderscheiden zich door onze focus op kleurtechnieken en door onze aanpak waarbij we iedere klant voorzien van een kapsel dat echt bij hen past, ondersteund door eerlijk en passend advies. De sfeer in onze salon is uniek – je kunt er ontspannen met een boek of een iPad of genieten van gezellige gesprekken. Onze benadering zorgt ervoor dat iedereen zich comfortabel en zelfverzekerd voelt. We kijken uit naar het vieren van ons jubileum met onze klanten en zijn dankbaar voor het vertrouwen dat ze al die jaren in ons hebben gesteld. Hierdoor kunnen we blijven doen wat we het liefste doen: iedereen nóg een beetje mooier maken.”


Baroniebaan 286, Breda 076 – 522 46 88 Maak een afspraak

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »